Видове летни дамски чанти

Нуждаете ли се от стилна и комфортна чанта, която да подчертае вашата идентичност? В нашата електронна платформа kapere.com предлагаме страхотно модерни и ярки летни чанти онлайн. Запознайте се с нашата класация от 5 модни дамски чанти на ниски цени:

 

Дамски чанти през рамо online

Черни, червени, бели или сребърни чанти с тънка верижка са елегантен вариант, базиран на култовата миниатюрна чантичка с ефектна закопчалка на Chanel. Такъв модел ще придаде на вашия външен вид истински шик. Това е наистина малка чанта, с която можете да се появите в офиса, на бизнес среща или на парти. В нея ще се поберат само най-необходимите неща. Но, ако вие сте перфектна, защо ви трябват допълнителни неща?

 

Летни чанти кошници

Стилната и голяма чанта Tote е създадена за бизнес дамите, които винаги желаят да имат контрол над всичко и да държат необходимите си неща под ръка. Украсен с метален хардуер, този модел не изисква облеклото да бъде задължително в бизнес стил, но е подходяща за офиса и за ежедневието. Те могат да представляват летни чанти на цветя, геометрични или животински мотиви.

 

Дамски ежедневни чанти

Тези чанти със строга форма се отличават с ясни и чисти линии и добре структуриран дизайн. Този модел представлява ярка, изненадващо стилна класика, подходяща за работа в офиса и бизнес преговори. Тя се отличава с почти пълна липса на декорация, оригинална дръжка, удобна закопчалка и най-важното - строга форма. Тя е предназначена за носене на документи и органайзери. Изглежда страхотно с бизнес костюм и се вписва във всеки дрескод.

 

Дамски чанти тип торба

Трапецовидната торба ще ви позволи да почувствате истинското превъзходство на изискания стил. Тези модели летни чанти от плат, кожа, велур, кадифе или друга текстура се отличават с изразителна декорация под формата на каишка с елегантна ключалка и ясни форми. С такъв дизайн може да създадете аристократичен образ на истинска дама.

 

Елегантни дамски чанти

Както казва Коко Шанел: "Модата, като архитектурата, е въпрос на пропорции." Елегантните и удобни бизнес чанти в строг класически стил обикновено са идеално пропорционални. Такава чанта трябва да има всяка дама, които предпочитат ясни и чисти линии и минимализъм.