Няколко вида дамски боти, които всяка от нас трябва да има

Публикувана от admin 18.11.2018 0 Коментар(и)

Едни от най-удобните и практични варианти за зимата са дамските боти, независимо от модела им

Познавате ли добре различните видове дамски боти и знаете ли, че някои от тях са просто задължителни за гардероба ви? Модните експерти диктуват правилата в облеклото и при избора на обувки, а те могат да се нагодят и в синхрон с вашите предпочитания.

Ето кои са ботите, които всяка от нас трябва да има, поне според тежката дума на специалистите:

 

Боти, високи до глезена

Ботите, които покриват глезена, са едно чудесно и елегантно решение, особено през есента, когато времето все още не е прекалено студено. Те са един добър заместител на затворените обувки – изглеждат почти като тях, но малко по-високи. Пасват си перфектно не само с панталон, но и с по-женствени тоалети. Може да ги комбинирате с пола или рокля, стига да сте от дамите, които обичат да се носят с тях.

Когато купувате боти до глезена обаче, пробвайте и преценявайте внимателно – те трябва да са ви удобни и да не ви стягат в тази област. Не бива да са нито прекалено широки, нито прекалено тесни.

 

Боти в милитъри стил

Това са вечните и непреходни кубинки, които днес имат още по-атрактивна визия. Създателите на обувки ги популяризират непрекъснато през последните години. Някои от тях са прекалено шикозни и нестандартни, но винаги може да се спрете на модел, който удовлетворява вкуса ви. Факт е, че те са изключително комфортни в ежедневието, а и същевременно гарантират, че няма да останете незабелязани.

Почитателките на стрийт визията отдавна са оценили предимствата им, но ако клоните към по-нежното излъчване, бихте могли да ги съчетаете дори с ефирни поли или рокли, не просто с класическите дънки.

 

Боти на тънък ток

За дамите, които симпатизират на официалното облекло, или просто им се налага да се придържат към него. С каквото и да ги комбинирате, изборът ви няма да е грешен, но те са прекрасен вариант за строгата пола тип молив, за разкроената пола със средна дължина, за бизнес роклята или чино панталона.   

 

Боти с равна подметка, тип Челси

Това са боти за динамичните натури, които са изморени от натоварения делник и искат да свалят напрежението от краката си. Подходящи са и за почивните дни, когато искаме да разпуснем и да бъдем по-лежерни в стила си. Предлагат се различни интересни модели, които ще подчертаят умението ви да бъдете в крак с тенденциите, като ще ви осигурят и пълноценно удобство при употреба. Наслаждавайте се на свободата в движенията и внесете нови емоции в студените дни.