Турско луксозно спално бельо

Публикувана от vili 08.05.2019 0 Коментар(и)

Вие едва ли можете да си представите модерен интериор без голям уютен диван, стилни завеси и декоративни възглавнички, разпръснати наоколо. Придържайки се към съветите на професионалните дизайнери, можете да създадете в жилището си усещане за актуализиран декор и абсолютен комфорт.

 

Ако се нуждаете от актуализация на обстановката във вашия дом, то най-лесния и бърз начин е като актуализирате декора с нов битов текстил. Тази публикация ще ви представи  няколко техники, с които да направите жилището по-приветливо с луксозно спално бельо, произведено в Турция. Страната е с дълги традиции в добиването на висококачествен памук и производството на текстилни изделия за дома.

 

Орнаментът като елемент на дизайна

 Най-добрият начин да се присъедините декорацията, която харесвате в интериора, е да я използвате в комбинация с основи в бял цвят. Моделът може да се използва за декорация на стени, тапицерия за мебели, декорация на прозорци. Например, диван със снежно бяла тапицерия може да бъде украсен с декоративни възглавнички с орнаменти. Важно е да се гарантира, че украсата не претоварва пространството.

Значителна част от онлайн и физическите магазини в България предлагат битов текстил, изработен в Турция. Стилното и практично турско спално бельо онлайн се предлага в широка гама от актуални цветове и принтове в разнообразни модели.

 

Монохромен интериор

 Той е идеален за онези, които не са сигурни, че ще могат да реализират многоцветни сложни проекти. Избирайки като основен цвят бял, бежов или сив, получавате усещане за открито пространство, чистота и свобода. Добавете персонализирано докосване, като добавите ярки аксесоари.

 

Естествени материали

 При избора на материали за довършителни работи се отдава предпочитание на естественото дърво, стъкло и метала. Няма нищо по-уместно в жилищното пространство от органичния поглед. Подовете могат да бъдат направени от дърво от различни видов, както и от плочки, които имитират камък. Стените могат да бъдат украсени с неутрални тапети. Текстилът за легла и мека мебел също е добре да бъде естествен – памук, вълна, лен или коприна.

 

Още експерименти

 За да създадете интериор, създаден с индивидуалност, не се страхувайте да въведете иновативни решения. По принцип колекциите на съвременните турски марки спално бельо предлагат богат асортимент, който се вписва с устойчиви и трайни изделия за спалня и мека мебел, изработвани от високачествени материи като памук, жакард, сатен и дори коприна. Използването на предмети с история е добре дошло. Обърнете специално внимание на акцентите. Чувствайте се свободни да смесвате ярки цветове. Например, украсете креслото в дневната с ярко одеяло  или поставете цветни пуфове в спалнята.