Танцови обувки

Публикувана от vili 11.12.2018 0 Коментар(и)

Има едно нещо, което следва да направите, когато става дума за танцово облекло. Дори да изберете по-обикновени пола или шорти, ако вашите маратонки не се вписват добре с формата на крака и не се чувствате комфортно с тях, то ще изпитвате дискомфорт през цялото време и няма да може да покажете най-доброто, на което сте способни. Вашият избор на танцови обувки ще бъде голям. Тази публикация ще ви помогне да разберете как може да сте сигурни, че ще изберете правилният чифт.

 

Има няколко критерия, които  добре да претеглите, когато избирате маратонки за танци. Уверете се, че сте взели всеки един от основните аспекти, преди да направите покупката си. Отделянето на известно време на този етап е необходимо, за да се подготвите за всичко, когато започнете да танцувате с новите си оригинални маратонки.

 

Цвят

Може би, не обръщате голямо внимание на цвета на вашите танцови маратонки, но всъщност това може да бъде много важно. Ясно е, че цветът няма да ви помогне да танцувате по-добре или да направи вашите маратонки по-удобни, но цветът и външният вид на обувките могат да бъдат важни.

 

Вашият танцов клас вероятно има някакъв вид дрес код, който се очаква да следвате. Много е вероятно танцовият ви клас или учител да очаква от вас да носите обувки, които се съчетават добре с вашият костюм и облекло. Може би, ще разберете защо това е важно - представете си, че се появявате с новите си горещи розови маратонки и танцовият ви учител отказва да ви позволи да участвате в класа? Изведнъж всички останали критерии отпадат, сякаш са незначителни. Ако имате някакви съмнения, след това проверете изискванията за облеклото във вашия танцов клас. Ако приемем, че вашият клас изобщо ви позволява да носите маратонки, най-вероятно ще откриете, че черното е най-предпочитаният цвят, но е важно да се уверите, преди да похарчите парите си.

 

Комфорт

Не е нужно някой „гений“ да ви каже, че вашите танцови маратонки следва да бъдат удобни. Внимавайте какви са материалите, от които са изработени, защото ако стоите продължително с влажни маратонки поради изпотяване, това може да доведе до възпаление на краката. Купувайки евтини танцови маратонки можете да станете жертва на лошия им дизайн и това, което изглежда като безобидно неудобство, когато ги поставите за първи път, ще се превърне в нещо наистина досадно и потенциално болезнено с течение на времето.

 

Тегло

Ако танцувате за определен период от време, например повече от час, тогава е добре да обърнете внимание на теглото на маратонките, които избирате. Да танцувате за продължителен период от време с тежки обувки е като да носите тежести на краката си. Като се има предвид дългото време, тази допълнителна тежест наистина може да ви съсипе краката, така че по-леките обувки са за предпочитане!