Страхотните маратонки на годината

Публикувана от admin 25.08.2017 0 Коментар(и)

Когато се пише или говори за маратонки или обзора на година, която не е свършила, винаги трябва да се оставят няколко свободни места, които със сигурност ще бъдат запълнени до края на годината. Нека обаче се вгледаме в страхотните модели, които останаха извън фокуса на вниманието през тази година.

 

Всичко е в дизайна, казват дизайнерите! Всичко е в съчетанието на удобство и естетика, казват маниаците на тема нови маратонки, без да осъзнават, че влизат е във философската категория на дизайна. Тазгодишните хитови маратонки и сникърси показват точно това, завръщане на дизайна като водеща основа, на която се изграждат моделите. Много популярни са едноцветните модели маратонки, черно или бяло, където от петата, през езичето, върха на обувката и цялата подметка, всичко е в един тон. В този случай, няма как да не се наблегне на изумяващия дизайн, който осигурява иновация във формата и функционалното приложение.

 

Много от популярните ъндърграунд модели маратонки за тази година всъщност излязоха като модели през миналата. Просто на почитателите на конкретните марки и на любителите на изтънчени форми им е трябвало повече време, за да осмислят качествата и уникалният избор, които са им предлагали. В този смисъл, имаме завръщане към класическия силует на ниските модели маратонки, където черното е тялото на маратонка, бялото е подметката, а стилните включвания на различни елементи, където се изписват марката и модела, докараха феновете до екстаз.

 

Оказа се, че черното и бялото много се харчи през годината, както при популярните и видими модели, така и в ъндърграунда. Има един специфичен модел, на известна марка, който е толкова впечатляващ, че е украсен в стила зебра, но самата материя на тялото е изплетена от фина тъкан. Подметката също е много стилна, изобщо целият дизайн на този модел крещи лукс и свобода.

 

Изберете вашите любими маратонки и попълнете свободния списък, който ще се допълва до края на годината. Естествено Вашите модели, ще са най-добрите и няма значение, кой какви маратонки си е купил от началото на годината.