Сребърни сандали

При избора на дамски сребърни сандали, не забравяйте за особеностите на вашата фигура, защото обувките могат както да прикриват недостатъците, така и обратно, да ги излагат на показ.

 

 

По-добре е да си купите сандали и всякакви други обувки следобед, тъй като краката отичат и се подуват малко в края на деня, особено в горещите дни. Изберете обувките си по размер и никога не купувайте модели, в които се чувствате неудобно.

Изобилието от форми, детайли, цветове и материали е чудесен начин да скриете несъвършенствата на стъпалото, глезена и т.н.

 

Сребърни сандали на ток са подходящи за дамите с тънък глезен. Сандалите с каишка около крака или през стъпалото изглеждат необичайно красиви. Малко по-широките глезени могат да бъдат скрити зад широки панделки с връзки.

 

Ако имате много широк крак, тогава е по-добре да не купувате прекалено отворени модели сандали. По-добре е да заложите на чифт затворени сандали с отворени пръсти или пета. Идеални за вас са чифт сребърни сандали на дебел ток.

 

Сладките и удобни сребърни сандали на платформа са идеални за почти всички момичета. Те ви правят по-слаби по-високи. Само не забравяйте, че колкото по-голямо е вашето тегло, толкова по-стабилна и масивна трябва да бъде платформата.

 

Ако сте твърде слаби и високи, можете да инвестирате в богато украсени сребърни ниски сандали.

 

И най-важното - красотата не трябва да е за сметка на удобството. В края на краищата няма нищо по-красиво от жена, която ходи с лека, женствена походка.

 

Перфектната вечерна обувка е чифт сребърни сандали на висок ток - макар и не единствен избор, тя е чудесна за вашите фирмени партита и събирания с приятели.

 

Носете високи сребърни сандали  с всичко и разбира се с всички дължини поли, панталони и рокли.

 

Предпочитайте метални нюанси или ярки цветове, които контрастират с вашия тоалет. Избягвайте чорапогащи. Не забравяйте, че чантата трябва да бъде семпла, за да допълни най-добре тоалета.