Спалното бельо от египетският памук

С толкова много опции за избор за спално бельо на пазара в наши дни, може да изглежда трудно да изберете най-доброто за вас. Всъщност всичко, което трябва да направите, е да изберете битов текстил, който отговаря на вашите нужди и вкус. Предлагаме ви да разгледате някои от най-добрите идеи за дизайн на спалня със спално бельо от египетски памук, което се счита за премиум клас. Египетският памук е плътна и много здрава материя, която изглежда чудесно в интериорни схеми в по-хладните климатични области. Тази дишаща и абсорбираща материя се вписва най-вече в непретенциозни стилове като бохо, таванско помещение и в провинциален стил. С такова луксозно спално бельо може да създадете ваше собствено убежище от градската суматоха. И така, ето няколко концепции за спалня, в които може да включите текстилни изделия от египетски памук.

 

Спалня в стил „Boho“

Една такава спалня трябва да разполага с няколко бохемски елемента, които да я направят ярка и уютна. Ако леглото е върху пода, това стаята да се почувства шикозно, докато голямото покривало, което включва сини или лилави тонове, прави обстановката удобна и оригинална. Включете пухкаво и меко спално бельо с геометрични мотиви от египетски памук. Такава минималистична концепция наистина работи чудесно и е в синхрон с тенденциите.

 

Ръчно изработено легло

Може да инвестирате в ръчно изработено оригинално легло. Тази идея ще направи спалнята ви абсолютно зашеметяващо. Използвайте въображението си и добавете към това легло леки бохемски текстилни елементи от плътен и устойчив египетски памук. Това ще бъде чудесна концепция за проектиране на дом, който се опитва да включи смели мебели с по-приглушени чаршафи, завивки и възглавнички.

 

Карта на стената

Добавете уникално произведение на изкуството и го поставете над рамката на леглото. Това може да бъде например географска карта за стена. Включете в декора няколко стари снимки и допълващи ги декоративни елементи, които провокират положителни спомени. Това е чудесна идея, ако искате да запазите спалнята минималистична, но все пак искате да й придадете характер и индивидуалност. Така тя ще има ретро вдъхновено усещане и ще придобие персонализирано докосване.

 

Тъкани от плат за стена

Тъканите от плат за стена могат да се съчетаят с декоративните възглавнички по цвят и модел. Такива декоративни елементи от египетски памук подчертават интериора по фантастичен начин. Например, розовия цвят работи особено добре в комбинация със сиви стени. Това е интересна концепция, която се свързва както с интензивни, така и с фини цветове. Това ще бъде идеалното оформление за вашия градски апартамент с изглед към града или крайградската ви къща за почивка.

 

Спалня в стил таванско помещение

Една таванска спалня може да разполага с еклектични цветове и модели, разпръснати по цялото пространство. Например, битовият текстил в ярки и топли цветове курира отлично с дървените подове на спалните в този стил. Обикновени декоративни елементи като дървена стълба и висящ капан за сънища също добавят интересни акценти към декора на спалнята.