Спално бельо за влюбени

Ако имате идея да промените спалното бельо, покривалото, възглавничките и завесите в спалнята с цел да създадете романтично и уютно пространство за вас и вашата половинка, тогава бихте могли да помислите за няколко от следните идеи. С много малко усилие и няколко прости неща, можете да създадете много по-привлекателна атмосфера, която да ви вдъхновява и да ви кара да се отпуснете.

 

Просто разпръснете розови венчелистчета

Не е нужно да влагате много време и усилия в импровизираната подготовка за предстоящата среща със специалния за вас човек. Няколко розови листенца (реални или копринени) разпръснати по пода, леглото и дори нощното шкафче могат да повлияят положително на настроението.

 

Весело събуждане

Не всички интересни и вълнуващи неща се случват в тъмнината на нощта. Посрещането на сутрешната светлина с някои прости цветни аранжировки и хубава закуска (не забравяйте кафето!) също изразяват отлично топлите чувства. Това показва, че обичате вашата половинка и че ви е приятно да се грижите за вашия партньор.

 

Деликатни цветове и подходящо осветление

Вашият избор на цветове, може да създаде някои много драматични ефекти, особено когато се свързва със специално осветление. Ефектът от този уникален декор предполага да пресъздадете лесно вашия избор на цветове в една хармонична и единна интериорна схема.

 

Винтидж стилът

Старомодното настроение на дървени греди, тухлени камини и ретро дъхновени мебели, оцветени в бяло носи усещане за носталгия по миналото. Опитайте се да обновите стаята си така, че да създадете персонализирано пространство, изпълнено с предмети, които пробуждат у вас приятни спомени, а не в пространство, което да изобилства от технологични играчки.

 

Будоарът

Художествените картини и стеннописите по стените допълват тухлата и мазилката на спалните, които черпят вдъхновение от стила френския будоар. Ако искате да създадете романтично пространство само, това е една отлична идея, която може да разгледате.