Спално бельо за младоженци

Публикувана от vili 05.04.2019 0 Коментар(и)

Сватбата, първата брачна нощ и меденият месец са едно от най-значимото време в живота на всеки човек. Понякога новодомците, ангажирани с проектирането на жилищата си, подценяват значението на естетическия компонент, като се фокусират изключително върху практичността. Често това предизвиква чувство на дискомфорт и непълнота. Въпреки това, дори и в този случай, можете драстично да промените ситуацията, следвайки обикновените съвети на опитните дизайнери.

 

 

Ето и някои правила на дизайна:

 

 ◙ Зониране на пространството. Резултатът от компетентната организация на пространството трябва да бъде създаването на функционални зони, удобни за живот. Реконструкцията може да се направи с помощта на преградни стени от гипскартон, плъзгащи се стъклени конструкции и леки прегради от различни материали. Важно е да няма усещане за ограничаване на личното пространство.

 

 ◙ Ярки акценти. Дори и най-стилните и модерни интериори, поддържани в неутрални цветове, са способни да добавят визуален интерес. Въпреки това е необходимо да украсите дивана или фотьойлите с ярки декоративни възглавнички или модерни покрития за легла и мека мебел, за да може околното пространство да започне да се възприема по нов начин. Инвестирайте в нови спални комплекти, шалтета и одеяла, които да създадат атмосфера на хармония и домашен уют. Използвайки картини, снимки и плакати, свежи цветя с красиви вази и ярки текстилни изделия, можете бързо и без значителна инвестиция да „оживите“ интериора.

 

 ◙ Комфорт. За да може вашият дом да се превърне в удобно и уютно семейно „гнездо” от място за временно пребиваване, опитайте се да отразявате живота си в него. За тази задача ще ви помогнат снимки от семейния архив, наследени неща, подаръци от ваши близки. По такъв лесен начин ще изпълните къщата с предмети, които ви носят приятни спомени.

 

 ◙ Оазис на свежест. Хората, живеещи в забързания град обикновено изпитват нужда от връзка с природата. За да намерите хармония със себе си, ще ви помогнат свежите цветя и растения в къщата. Те могат да бъдат поставени на первазите на прозорците, върху рафтове или на пода.

 

 ◙ Чистота и свежест. Можете да усетите топлината и уюта на дома само в добре почистен и подреден дом. Функционалните домакински уреди ще ви помогнат да се справите със задачата - роботизираните прахосмукачки, съдомиялните машини,  автоматичните перални машини и сушилните ще ви бъдат незаменим помощник в най-трудната домакинска работа.