Спално бельо с одеяло

Спално бельо с одеяло онлайн

С какво одеяло спите сега? Помислете, може би, това не е одеялото, от което имате нужда. Чувствате ли се достатъчно комфортно с вашето одеяло за сън и доволни ли сте от съня си? Направете своя избор, който ще помогне на вашите предпочитания и индивидуални характеристики на тялото ви.

 

Първо, трябва да помислите за това, с какво спално бельо и одеяла сте свикнали да спите. Ако под старото одеяло от памук или вълна се чувствате комфортно, тогава не трябва да бързате да го сменяте, защото тялото няма да може лесно да премине към различен тип одеяло. Чувството за абсолютен комфорт не идва веднага, но ако чувствате, че ви е топло или студено с одеялото, с което спите в момента. Ако усещате, че се изпотявате, докато сте в леглото или се чувствате схванати на сутринта и леко настинали, то значи се нуждаете от ново одеяло. Винаги трябва да слушате тялото си и да избирате и купувате одеяло от такъв тип, което да отговаря на пълно на вашите нужди, спрямо сезона. Твърде малкият размер, също би ви създал дискомфорт, така че изберете правилния размер за вашето тяло.

 

 

Спално бельо с одеяло каталог:

 

С това разделение на различните видове одеяла по плътност, може да решите по-лесно с какво одеяло ще си осигурите подходящата "топлина".

- Тънкото одеяло е за прохладните летни нощи;

- Лекото одеяло е за любителите на умерената топлина;

- Стандартното одеяло е за хора с нормални нужди от топлина;

- Топлото одеяло е за хора, които предпочитат да спят с отворен прозорец;

- Особено топлото одеяло е за хора с повишени нужди от топлина, с нарушена циркулация на кръвта в тялото и за студените зимни нощи.

 

 

Спално бельо с одеяло мнения

 

В търговската мрежа може да намерите освен спално бельо с одеяло бг, така и спално бельо с одеяло Америка, спално бельо с одеяло Испания, спално бельо с одеяло Италия, спално бельо с одеяло Турция, спално бельо с одеяло Полша, спално бельо с одеяло Китай и много други.