Спално бельо с ластик

Съвременното спално бельо с еластична нишка се отличава със своя изчистен, непретенциозен и уютен дизайн. С тази публикация ще ви дадем идеи,  с които може да създадете светъл и просторен интериор в спалнята в обичания от всички скандинавски стил с помощта на спално бельо с ластик, което придава на спалнята семпъл, лаконичен облик. Този стил е отлично решение за любителите на просторните стаи, в които се цени особено много естествената светлина.

Стаите в скандинавски стил са много светли. Този практичен дизайн е идеален за малки помещения. Скандинавският стил е изборът на практичните и спокойни хора.

 

Скандинавският стил е идеално решение за любителите на минимализма

Може би, се питате какво е различното тук? Скандинавският стил е много разпознаваем, защото има редица отличителни черти, а именно:

 -Интериорът е много бял. Стените и тавана, а понякога и пода на стаята, са боядисани в бяло.

 -Изглежда малко еклектично. За оформлението на спалнята се използват практични мебели с модерен дизайн. Обзавеждането и декорацията обикновено включват грубо трансформирани модели от дърво и стари предмети.

 -Практически, светлият скандинавски интериор не изглежда блед и безличен, тъй като мебелите с цветна тапицерия имат атрактивен дизайн.

 

Олекотен дизайн с цветни акценти

Съсредоточете се върху осветлението на стаята. За да бъде вътрешността на спалнята ясна, празната стена и тавана не са достатъчни. Следователно осветлението играе важна роля в интериорната декорация. Веднага ще изясним, че декоративното осветление рядко се използва, ако изобщо има такова в този стил.

Лампите, стенните осветителни тела и вградените в окачените тавани лампи са предназначени да осветяват различните зони на помещението. Ето защо крушките с нажежаема жичка често се срещат в скандинавските спални.

 

Осветление в спалнята в скандинавски стил

Тези, които искат да разредят интериора с цвят, могат да използват полилей, боядисан в ярки тонове.

На прозорците могат да бъдат окачени светли цветни пердета или завеси с цветен модел. Ако предпочитате, те могат да бъдат заменени и от щори. Интериорният проект без пердета ще направи стаята още по-ярка.

Отсъствието на декорация на прозорците не запазва неприкосновеността на личния живот, обаче. Ако това е важно за вас, тогава включете в интериора завеси или щори.