Спално бельо с драперия

 

Ако харесвате класически стилове, може да преобразите вашата спалня, като придадете на леглото си умишлено състарен вид, за да изглежда като антика с история. Следвайте нашите съвети и след като обработите конструкцията на леглото може да добавите спално бельо с драперия онлайн, създавайки очарователен и неподправен интериор в стил Прованс. В търговската мрежа се предлага широка гама спално бельо с драперия жени и мъже, спално бельо с драперия за деца и юноши  т. н.

Спално бельо с драперия оригинал, отличаващо се с интересен и удобен дизайн, може да се създаде спалня, пълна със светлина.

 

 

 

Затова подгответе:

 

►легло;

 

►тъкани за тапицерия, които ще бъдат в хармония с останалите елементи; Можете да изберете същия материал, от който са ушити завесите (може да поръчате и ушиване на спално бельо за единично легло с допълващ дизайн от същата материя);

 

►избрания от вас цвят е добре да е светъл - бял, кремав или сив;

 

►боя в цвят злато;

 

►четки с различни размери;

 

►матов лак - препоръчително е да се намери лак на водна основа, за да не се създаде миризма. В противен случай ще трябва да се проветри помещението за няколко дни;

 

►поролон (ако е необходимо);

 

►нож;

 

►шкурка.

 

 

Френският Провансиален стил обикновено е богато украсен с флорални мотиви.

 

Изберете удобно работно място като например строителна площадка или гараж. Съветваме ви да вземете легло без лаково покритие, тъй като е почти невъзможно да го отстраните.

 

 

Започнете довършителните работи:

 

►Отстранете старата боя от леглото с шпатула, нож или друг удобен за тази цел  инструмент. Ако имате само лакирани легла, няма да можете да опитате тази техника - премахването на старата боя ще бъде трудна.

 

►Ако леглото е с тапицирана табла, внимателно отстранете старата тапицерия. Това обикновено се случва без проблеми при леглата с по-стари модели. Определете дали трябва да смените пълнителя и ако прецените, може да оставите стария. Ако това не е достатъчно, вземете поролон и създайте цялостно нова тапицерия на таблата.

 

►След като нанесете два пълни слоя акрил, изчакайте, докато изсъхне. Покрийте леглото с матов лак.

 

►В случай, че леглото ви е боядисано, опитайте се да поставите боя върху боята на леглото. Първо го направете в малък ъгъл. Ако акрилът изглежда добре, продължете да нанасяте. Ако повърхността продължава да изглежда добре, опитайте се да изчакате един час и след това нанесете втори слой. Ако, обаче, резултатът не ви задоволи отново, не опитвайте повече. Ще трябва да си купите груба шкурка и да отстраните стария слой.

 

►Захванете се с мястото. Внимателно и бавно премахнете старото покритие и след това нанесете боята с фина четка.

 

►Подменете тапицерията (предварително нарязана до размера на леглото), като я закопчаете с телбод, който се използва в строителството и производството на мебели. Прикрепете обновената тапицерия към рамката на леглото.

 

►Време е да състарите вашата мебел. Вземете плоска четка, натопете я в златна боя. Покрийте всяка страна на леглото със злато.

 

►Когато изсъхне, вземете шкурка. Работете с всички оцветени фрагменти отново върху лакираното легло. Между другото, лакът може да се използва само в крайната фаза. Леглото ще изглежда по-старо.

 

 

Спално бельо с драперия мнения

 

Когато избирате драперия за спалня, може да разгледате различни идеи за спално бельо с драперия снимки или спално бельо с драперия видео материали, публикации и т.н. Просто задайте в търсачките спално бельо с драперия форум или разгледайте онлайн магазините за спални комплекти, в които са посочени детайлно характеристиките за спално бельо с драперия цени, размери и материали. В магазините се предлагат трайни и устойчиви комплекти пикирано спално бельо, сред които най-популярните видове са спално бельо памук, комплекти от Ранфорс памук, изделия от бамбук и 3d спално бельо памучен сатен. Отлична идея е да заложите на спално бельо 6 части, което може да включва спално бельо с два плика, с чаршаф с ластик, с одеяло, с възглавници или с олекотена завивка.

 

Изберете оригинален десен, който да направи декора в спалнята ви в стил Прованс убедителен като спално бельо с драперия Лагуна, спално бельо с драперия Щраус и т.н. Ключът е в избора на леко груб модел, който да зададе провинциален акорд на интериора.