Спално бельо платове

Спално бельо платове комфорт

 

Освен спално бельо платове едноцветно (спално бельо платове жълто, спално бельо платове лилаво, спално бельо платове черно и бяло и други) може да закупите и такова в сходни или контрастни цветове (спално бельо платове жълто и сиво, спално бельо платове черно и бяло, спално бельо платове черно и червено).

 

 

Спално бельо платове лукс

 

Ето и материите, които специалистите препоръчват спално бельо платове уникално и практично:

 

Коприна

В момента тя е скъп материал за производство на спално бельо платове коприна. Цената на такъв набор от спално бельо е много висока. Коприната има отлични практически, хигиенни и естетични свойства. Качествената коприна традиционно се смята сред японските производители. В Япония производството все още се извършва с ръчен труд. Ако искате красота, за да украсите спалнята си като опция за изкуствена копринена постелка (Китай, Турция)

 

Хасе

Здрав памучен плат. Този имот се използва при шиене на парашути и платна. Но в постелките те използват материал със специална обработка: той е по-мек и по-нежен на допир, но в същото време не оставя съдържанието на възглавниците да преминават, така че по време на сън перата няма да пречат на техните убождания. В търговската мрежа се предлагат голямо разнообразие платове за спално бельо-хасе 100 памук, с които може да си ушиете спално бельо по поръчка, като просто се сдобиете с хасе на килограм. Освен това съществува и подобен плат за чаршафи бархет, който е със сходни характеристики. Такова спално бельо платове от бархет се предпочита за зимния сезон.

 

Лен

Напоследък за производството на спално бельо се използват смесени тъкани от памук и лен, които са по-приятни на допир и по-лесни за гладене. Спално бельо платове лен е силно смачкан и труден за гладене. Най-древният материал се отличава с висока естетика и дълготрайност.