Спално бельо Панагюрище

Публикувана от vili 10.04.2019 0 Коментар(и)

Яна Панагюрище е експерт по вида на тъканите, необходими за създаването на най-добрите спални комплекти, възглавници, покривала за легла и хавлиени изделия за баня. Фирмата разработва модни линии от текстилни продукти, за които може да се каже, са революционни. В тях работят в синергия предимствата на настоящето и скъпоценната мъдрост на традицията.

 

Българският реномиран производител знае, че дългогодишният опит на България в обработката на естествени и инженерни суровини и изработването на битов текстил, трябва винаги да бъдат в синхрон с високите технологии. Това е най-ефективната отправна точка, отчасти благодарение на базата, която използва опита и знанията на българските производители на текстилни изделия, чиито тайни се предават от поколение на поколение, както и надграждането с използването на модерни технологии, които се развиват хармонично с тези на останалите европейски производители.

 

Битовият текстил под формата на текстил за баня или спален комплект  - Яна Панагюрище, е винаги еталон за качество, прецизна изработка и достъпна цена.

 

За да ви осигури възможност да създадете по-лесно идеалния интериор за спалня, марката разработва колекции от спално бельо Панагюрище 5 части. Така лесно и бързо може да създадете персонализиран декор за дома или бизнеса и да добавите луксозно докосване. Безупречно съчетаните комплекти, включват отлично подбрани елементи за спалня, които ще осигурят на вас и вашите гости перфектно балансирана обстановка и максимален комфорт.

 

Екипът на фирмата вярва в безкрайните качества на простотата,  и знае, че естествените материи са дар от природата. Екипът знае, че използването на природните ресурси трябва да става със съзнателно използване на благата и че това е изкуство, което се постига внимателно, с търпение, култура и доверие.

 

Фирмата разработва и предлага не само комерсиални изделия за широко потребление, но също така и дизайнерски колекции за хотели, СПА и уелнес центрове. Продуктите за баня са с изключителна плътност и влагопопиваемост. Те разполагат с елегантен и функционален дизайн, който отговаря на най-високите стандарти по качество.

 

Водеща суровина в продуктовите линии на бранда е естественият памук, благодарение на неговите абсорбиращи влагата качества. Тъй като спящото тяло излъчва влага, то се абсорбира от памучните влакна и се изпарява, без да натрупва влага върху тъканта. Висококачественият памук позволява на българския производител да изработва изключително фини тъкани за своите чаршафи, завивки, възглавници и кърпи. Същевременно Яна Панагюрище има репутация на компания, която винаги се придържа към екологично съобразени производствени практики.

 

Качеството, предлагано от марката, се основава на внимателно подбрани материали, съчетани с модерни производствени методи. Всяка възглавница и одеяло от колекциите на марката се подлага на подготвителен процес, състоящ се в микробиологично третиране на материите, което третира памука по напълно екологичен начин, за да го направи устойчив на гъбични атаки. Така той е идеален избор за страдащите от алергии, астма и дерматологични заболявания.

 

Със своя богат опит фирмата се приема за водещ доставчик на висококачествени спални комплекти и изделия за баня. От най-фините естествени тъкани до всеки продукт, изработен с модерни технологии, с цел подобряване свойствата и предоставяне опция за хора, страдащи от алергии, всички продукти на фирмата са предназначен за приятна почивка и здравословен сън.