Спално бельо Германия

Европейският внос на спално бельо е доста стабилен. Развиващите се страни са водещите доставчици на спални комплекти в Европа. Съвременното оборудване и уникалните технологии на утвърдените марки им осигуряват европейско качество на достъпна цена. Всички продукти на немски марки са изработени от екологични и безопасни материали и имат сертификат за качество.

 

 

Проучете възможностите си в Обединеното кралство и Германия. Големият ежегоден внос на спални комплекти от развиващите се страни като Германия, Испания и Англия създава един особено интересен пазар.

 

Основните европейски вносители, Обединеното кралство и Германия, са особено интересни страни. Каква е ролята на европейското производство за осигуряване на европейското търсене?

 

Търсенето в Европа на битов текстил за спаня е значително по-голямо от производството му. Това движи вноса, превръщайки Европа в интересен пазар за текстилни аксесоари за легло.

 

Европейските потребители и дизайнери все повече се стремят да избягват отрицателното въздействие върху околната среда в резултат на тяхното потребление и производство. Те пренасочват своите предпочитания към по-устойчиви избори. Това насочва производителите на спални комплекти към устойчиви суровини, като органичен памук, лен и бамбук. Ако държите на устойчиви материали, съответно ще трябва да заплатите по-висока цена.

 

Испания изпревари Обединеното кралство като водещ вносител на покривки за Европа с 22 милиона евро внос. Следват Обединеното кралство и Германия със съответно 20 и 19 милиона евро. Заедно това беше почти половината от общия европейски внос.

 

В Обединеното кралство и Германия доминира вноса от развиващите се страни, на стойност 12 милиона евро във всяка от страните. И за двете страни това е около две трети от общия им внос! Този внос е бил доста стабилен до сега.

 

Друг водещ вносител, Испания внася основно спални комплекти от съседната европейска държава Португалия.

 

Индия и Китай доминират в европейския внос на текстилни изделия за дома с комбинирано предлагане от 47%. Други водещи доставчици в развиващите се страни са Турция (3,7%), Пакистан (2,8%) и Бангладеш (1,4%).