Спално бельо до 40 лв

Тъй като живеем в ерата на цивилизацията сме облагодетелствани от възможностите на онлайн търговията. В електронните магазини днес се предлага широк спектър от спални комплекти на скромни цени до 40 лв., с които можем да украсяваме спалнята си за всеки предстоящ празник. Това може да бъде рожден ден, годишнина от сватбата или Деня на Свети Валентин. С ново спално бельо и някои трикове можете да създадете вълнуващ декор, на който да завидят и най-добрите дизайнери.

 

Онлайн магазините предлагат постоянно предлагат промо комплекти битов текстил за спалня или баня. Те често организират намаления, отстъпки и разпродажби, така че благодарение на техните оферти, можете да имате красив и романтичен декор като в приказка не само в специалните за вас моменти, но и през цялата година.

 

Предлагаме ви няколко концепции, реализирането на които няма да ви струва скъпо, за да ви вдъхновим да актуализирате декора във вашата спалня:

 

 

Бохемски романс

 

Може да не изглежда, че в тази спалня има много романтика, но ясният поглед и чистите линии  в нея не разсейват и не уморяват погледа. Тъй като съвременните двойки и семейства имат натоварен ритъм на живот и са постоянно заети, те трудно намират време за себе си. Въпреки това, ако разполагат с добре украсено пространство, в което да седят и да разговарят, може да е най-добрият романтичен избор. Ако размерите на спалнята ви го позволява, може да добавите диван, на който да общувате с вашата половинка. Този вариант е също евтин начин да си осигурите условия за повече комуникация и близост.

 

 

Рустикален стил

 

Тази по-селска идея за спалнята включва много интригуващо осветление и оригинален декор. Използвайте уникални елементи като например клетки за птици. Подобни неща могат да ви помогнат да създадете романтично усещане в личното ви пространство без да ви се налага да харчите много средства. Креативността никога не е лош начин за генериране на романтика в дизайна на дома.

 

 

Разпръснати розови венчелистчета

 

Розовите листенца са звездата на шоуто, когато става дума за романтична обстановка. Разпръснете ги около спалнята или дори създайте път с венчелистчета от вратата към спалнята, ако искате да изпратите послание на приятеля или съпруга си, че имате нужда да прекарате малко време заедно.