Спално бельо бархетин

Бархетните спални комплекти са отличен избор за дизайнерски решения за спалня в непретенциозни и по-провинциални стилове като бохо, рустик, таванско помещение, индустриален или селски. Бархетът е естествена, дишаща материя, която се изработва от 100% памук или полипамучна смес и е отличен избор за есенно-зимния период. Бархетните спални комплекти се предлагат в плътни цветове, отпечатъци или дори каре. Може да извадите чаршафите от бархет веднага щом забележите прохладния прилив на приближаващите хладни есенни и зимни дни.

 

Ето няколко предложения за това как да включите спално бельо бархетин в интериора на спалнята:

 

 

Бохемски стил

 

Бохо стилът е една по-естествена дизайнерска концепция за спалня. В такава стая може да разположите много елементи в бохемския дизайн, като за предпочитане са естествените материали. Опитайте се да включите повече мебели и аксесоари от сурова дървесина и повече живи растения. Бархетните спални комплекти, одеяла и възглавнички с пискюли и ярки етно мотиви създават релаксираща и интересна атмосфера. Това е чудесен начин да направите една стая по-естествена и да я изпълните с бохемски вибрации.

 

 

„Peachy Keen“

 

Спалнята, намираща се директно върху пода е чудесен начин да направите спалнята ви в бохемски стил по-модерна. Използването на спално бельо от бархет с интересни цветове и текстури може да помогне на тази концепция да създаде уникален дизайн. Отлична идея е да направите спалнята почти изцяло в прасковен цвят. Така ще бъде по-открояваща се и ще придобие отличителен и интересен поглед.

 

 

Интересни модели

 

Една спалня, украсена с хармонично подбрани цветове, модели и текстури може да предложи толкова много интересни функции. Можете да разположите няколко интересни текстури и модели в цялата стая, за да я направите уютна и магическа. Леглото може да изглежда наистина страхотно с класически навес с елегантни тюлени завеси и пухкаво покривало в сияно бял цвят. В такава спалня спалното бельо от памучен бархет би ви осигурило стил и функционалност в едно. Финалните щрихи могат да бъдат персийски килим, живи растения и капани за сънища.

 

 

Табла със синя завеса

 

Вместо традиционна табла, лесно можете да включите дъска за декоративна завеса, за да получите интересно усещане в стаята. Това е страхотна идея за някой с ограничен бюджет или просто за някой, който оценява повече текстила в дизайна. Завесата може да се закупи в много различни цветове. Можете да я закупите в любимия ви цвят и да направите смело изявление на стил.