Спален комплект за люлка

Спален комплект за бебешка люлка

Комплектите спално бельо за новородени се изработват от естествени материи. Те осигуряват дълбок и здравословен сън за новороденото и му създават усещането за комфорт и релаксация. Симпатичите отпечатъци, бродерии и дигитални принтове създават впечатление, че светът на любимите играчки на детето оживява около него.

Един бебешки спален комплект трябва да бъде в нежни, успокояващи цветове. Спалното бельо с картинки допълнително ще развие детето. Традиционно, розовият  спален комплект за кошара с обиколник е предназначен за момичета, а синият - за момчета.

Обикновено тези комплекти имат следните предимства:

  • Устойчивост на износване – плътните естествени материи не губят свойствата си след често използване, пране и гладене.
  • Естественост - изработват се от натурални материали, които са безопасни за бебешката кожа.
  • Хигроскопичност - тъканта перфектно абсорбира влагата, без да създава парников ефект.
  • Дишане – те ви позволява да поддържате комфортна телесна температура на бебето.
  • Ниска мачкаемост.

 

Спални комплекти за люлка

Основната цел на детската стая е пълноценният и здравословен сън на детето. Оформянето на стаята на новороденото е много важен етап, тъй като удобните мебели, декорацията на стената и изборът на битов текстил, завеси и килим в стаята създават уютна и удобна среда, в която да отглеждате детето. След активни игри, проучване и енергично прекараното време през деня е особено важно, то да се настани за сън в хигиенична, здравословна и приятна среда.

Обърнете внимание! Правилният избор на качествени и евтини детски спални комплекти, предлагащи се в голямо разнообразие онлайн, играе решаваща роля за създаването на оптимални условия за това детето да се чувства приятно и комфортно. Вземете подбора на комплекта много отговорно, тъй като по време на сън детето не само възстановява силата и енергията си, изразходвани през деня, но и расте.