Сиви дамски чанти

Сивото е вечно и модерно едновременно! Сиви дамски чанти може да се носи от сутрин до вечер в зависимост от това как ще я съчетаете.

Това е наистина вечен цвят, така че всяка сива дамска чанта, която закупите този сезон в този цвят, ще изглежда стилно дори след десет години!

 

 

Сивото монохромно облекло, съчетано със сиви чанта и обувки е тотален хит! Създайте тоалет в доминиращия нюанс на „лавина“ с прекрасен костюм и аксесоари в сиви нюанси за спокоен и супер модерен стил.

 

Сивият цвят е непреходен, класически и модерен едновременно. Предимството на сивия цвят е неговата гъвкавост, както и усещането за стабилност, което той дава. Сивото е резултатът от смесването на бяло и черно и макар да се смята, че „страда“ от липса на въображение и символизира компромис и студенина, неговите модните опции подкопават клишетата!

 

Външният вид в светли нюанси на сивото изглежда еднакво добре за всички часове на деня. Такъв тоалет е подходящ и за офиса и за свободното време. Съответно костюми в тъмно сивия нюанс на "асфалт" могат да се носят както в делови костюми, така и в облекла в небрежен стил с трикотаж и панталон. Каквото и да изберете, ще изглеждате стилно и актуално.

 

Оказва се, че сивото е модерен цвят, който ви улеснява много в създаването на цветови комбинации. Този цвят стимулира личността и придава изискан имидж на жената, като в същото време ласкае чертите й по много деликатен начин. Този цвят е подходящ за жени, които искат да придобият дискретен чар, който остава незабравим.

Можете да „разчупите“ монохрома на сивото с ярък аксесоар. Например, ако носите сиво манто или тренчкот и сива чанта, включете обувки в ярък цвят и ще усетите разликата.

 

За ежедневието можете да комбинирате сиви дамски чанти естествена кожа с вашите класически дънки за небрежен външен вид.

 

От ледено сиво, през графит до въглен, сивото е вечно и елегантно. Ако искате да бъдете в духа на тазгодишната мода, носете го в големи и дълги връхни облекла, в туидови сака или впечатляващи пелерини. Експериментирайте с различни сиви чанти, които не е необходимо да съчетавате по цвят и текстура с обувките.

 

Сивите нюанси в комбинация с черно са сигурно решение, особено ако не искате монохромна визия.

 

Разбира се, с миди рокли и поли и прекрасни връхни облекла, е идеалният начин да подчертаете стила си. Може да носите дрехи и аксесоари в различни нюанси на сивото или по друг начин тон въру тон.