Прозрачни аксесоари

Публикувана от vili 06.03.2019 0 Коментар(и)

Нищо не остава... скрито зад тази тенденция в обувките и чантите! Дали това е обикновена лента в сандал или изцяло прозрачна пластмаса (както видяхме в колекциите на модните законодатели за този сезон), прозрачните аксесоари за на гребена на вълната. Носете прозрачни обувки и чанти навсякъде от сутрин до вечер.

 

Заедно с прозрачните ботуши, чанти и дъждобрани, които видяхме през този сезон, има голямо разнообразие от високи платформи, токчета, сандали и обувки, които "искат" да ни придружават в нашите пролетни изяви и нашите щастливи летни мигове.

 

Отначало може да ви изглежда нелогично. Боже би се мислите защо някой би платил голяма сума, за да получи прозрачни обувки или PVC чанта? Отговорът на този въпрос е: „Прозрачността е забавна!“

 

Разбира се, не е много практично всеки да вижда съдържанието на вашата чанта, но модата не е непременно практична. Прозрачните аксесоари ни карат да се чувстваме малко като малки момичета и да ни насърчават да станем креативни в изграждането на нашия стил. Освен това, прозрачността се вписва страхотно с цветова палитра - на практика прозрачните аксесоари подхождат на всичко! 

 

Внимание! Прозрачните чанти функционират като „шпионка“, позволявайки на всеки да вижда какво носите със себе си.

 

Ако сте едно от момичетата, в чиито чанти е истински... хаос, такъв избор ще бъде "катастрофален" за вас! Но от друга страна, можете да "надградите" ежедневния си външен вид в положителна насока, ако се погрижите за нещата, които сте поставили в чантата, постигайки супер стилен външен вид.

 

Какво означава това? Дали вашите вещи ще бъдат много специални и перфектно подредени или ще използвате непрозрачна чантичка или шал като подплата, за да скриете личните си вещи от любопитни поглди.

 

Що се отнася до обувките, те се предлагат във всяка възможна версия - от тънки до квадратни токове, от високи до напълно ниски, от мулета до сандали, от модели за всеки ден до такива специално за вечер.

 

Ако си задавате въпроси като: Практично ли е? Как се усещат върху краката? Подходящи ли са за топлата част на лятото? Ясно е, че тези обувки определено не са най-удобните, които можете да изберете. Те, обаче, са на мода!