Продажба и препродажба на маратонки

Публикувана от vili 04.02.2019 0 Коментар(и)

На тези от нас, които си спомнят рядкото ходене за обувки с нашите родители, днешното купуване и продаване на маратонки, може не да изглежда като успешен домашен бизнес. И все пак много хора, включително някои, които все още са в тийнейджърска възраст, се научават сами в техниките за закупуване и препродаване на маратонки. Това е лесен и бърз път към забогатяване.

 

Може би някога бащите са събирали бейзболни карти, но синовете им вече събират маратонки. Цели уеб сайтове и блогове детайлно обобщават колекциите си, допълнени със снимки и съобщения за датите, в които маратонките от новите колекции ще започнат да се продават. За някои, събирането на маратонки е страст към модата - желанието да притежавате най-модерните, най-ярките и най-добрите маратонки, с които да се отличавате. Те могат да притежават един и същ чифт маратонки в палитра от цветове. За други, маратонките могат да бъдат инвестиция. Купища никога не носени или едва обувани маратонки украсяват килера. Все по-обичайна ситуация е докато бащата проверява борсовите котировки, синът да проверява стойностите за препродажба на маратонки в Интернет.

 

Всеки ден в сайтовете за онлайн търгове, купувачите и продавачите на маратонки участват в десетки хиляди търгове на маратонки. Има големи пари, които трябва да бъдат спечелени. Обувките, които първоначално се обявяват на търга за сто, двеста лева, може лесно да бъдат продадени на удесеторена цена, ако с част от ограничено производство, т.е., в случай, че са част от лимитирана серия. Страстните фенове на уникални маратонки обикновено търсят обувки, които никой друг няма и са готови да платят хиляди левове за редките модели. За продавачите, които успеят да продадат всичко навреме, това може да означава големи печалби.

 

И така, какво е необходимо за да станете търговец на маратонки? Първо, следва да сте в крак с непрекъснато променящия се пазар на обувките. Купувачите на маратонки са постоянни и техния интерес е насочен към най-новите и най-добри обувки, така че като продавач трябва да сте наясно с тези аспекти и дори е за предпочитане да сте с една крачка напред.

 

Може да има десетки различни модели маратонки. Добре е да знаете кои са "горещите" модели и кои ще бъдат по-скоро "нежелани", защото в противен случай оставате само с безполезни обувки, които никой не иска да купи. Хубаво е да следите ценовите нива на различните колекции маратонки, така че цените, които предлагате да са в съответствие с това, което купувачите на маратонки ще бъдат готови да платят. Нуждаете се от познания за процеса на онлайн търговете, което на свой ред означава, че трябва да сте поне малко компютърно грамотни. На последно място, помага, ако имате такава голяма страст за маратонки като вашите купувачи. Просто знайте, че ако искате да спечелите пари, ще ви се налага да се разделяте с някои страхотни модели маратонки, колкото и да са редки.