Обувки за зелена рокля

Въпреки факта, че зеленото не е "класически" цвят, с умел подход можете да създадете много интересни опции с него.

 

 

Под тъмнозелените рокли се изискват черни чорапогащи и черни затворени обувки. Чорапогащи в неутрални цветове се носят със светло зелени рокли. Чантата може да бъде черна, златна или перлена. Ако изберете кафяви или бежови обувки за зелена рокля, визията ви няма да е толкова официална.

 

Модели в сребърни или златисти нюанси са идеални като аксесоари за зелена рокля. Ако сте взели златна чанта за зелена рокля, тогава обувките трябва да са тъмни и обратно.

 

Перфектният вариант за коктейл е зелена памучна рокля, нежна малка чанта и лачени обувки... Опитайте да замените обувките си със спретнати маратонки, а чантата си с платнен летен модел за страхотна небрежна визия на плажа.

 

Изискана комбинация от плетена зелена рокля с кафеникави или джинджифилови аксесоари е чудесен тоалет за началото на есента. Изобщо не е необходимо да носите аксесоари с такава рокля само в кафяви тонове. Можете лесно да носите кафяв колан и черни обувки със зелена рокля.

 

През зимата зелена плетена рокля с черни лачени ботуши ще изглежда страхотно.

През лятото можете да изберете свежа жълта чанта за зелена рокля.

 

Чувствайте се свободни да закупите обувки и колан с „животински“ щампи за вашата зелена рокля, защото това е една от най-модерните тенденции.

Сребърните аксесоари със страхотна зелена рокля помагат да се създаде официален вид.

 

Обувки и чанта в златен цвят изглеждат божествено със зелена рокля. Това е абсолютно печеливша опция за специални случаи.

И един съвет: ако обожавате да носите зелено, но не искате да бъдете в ролята на твърде консервативна дама, заложете на зелена рокля над коляното.

 

Зелената рокля успешно ще подчертае вашата уникалност и ще ви помогне да изглеждате по-млади. Такава рокля ще придаде на вашия външен вид специална увереност.

 

В обобщение, към избора на правилната зелена рокля, тя трябва да бъде "компетентно" комбинирана с другите елементи на гардероба и по-специално с обувките. Правилно подбраните обувки за зелена рокля ще ви направят очарователни, неустоими и модерни.