Обувки за бизнес дами

Ако във фирмата ви често се правят корпоративните партита, то всеки нов сезон е добре да инвестирате в модерни и атрактивни обувки за бизнес дами, чанти и бижута. Ако не искате да харчите голяма сума пари, може да проверите в интернет магазините за обувки за бизнес дами цени на отстъпка. Ако често ходите на работни срещи с партньори и клиненти, на коктейлни вечери или на делови вечери, значи е време да започнете да се подготвяте с бизнес облекло за жени. Пробвайте всички възможни  тенденции на дамските обувки за бизнес дами красиви и изискани, и активно актуализирайте гардероба с всички необходими модели!

 

 

Тенденции в модата за обувки за бизнес дами

 

По отношение н изборът на обувки за бизнес дами успешни и уважавани, може да са каже, че всичко е в цвета! Както показаха седмиците на модата в Париж, Ню Йорк, Милано, най-подходящите нюанси официално облекло за жени, обувки и чанти ще бъдат:

- неонови и флуоресцентни цветове;

- футуристични многоцветни метализирани нюанси (червено, синьо и др.);

- всички аспекти на розовото (от студено прашно розово до фуксия);

- пастелни нюанси на синьо, аквамарин, мента, жълто, прашно розово, прасковено, лавандула и други;

 

Както винаги, комфортът и универсалността са на мода. При непрекъснато ускоряване на съвременния ритъм, човек се нуждае от удобни обувки, в които да се движи удобно иактивно през целия ден и които ще се впишат в абсолютно всяка ситуация. Поради тази причина обувки за бизнес дами евтини и качествени, изработени от естествени, екологични материали са уместни във всякакъв повод. Потърсете модели, изработени компетентно от дишащи иновативни суровини като неопрен, найлон, мембрана, винил и др. Когато става въпрос за качествени и комфортни модели обувки за бизнес дами търсят естествена кожа в черен, кафяв, тъмно сив или винено червен цвят. За такива обувки се използват също еко кожа, деним, велур, сатен, плетени елементи, огледални и холографски детайли, пайети, кристали и камъни.

 

 

Естествени отпечатъци, вдъхновени от сафари стила

 

Съществуват и обувки за бизнес дами известни, които следват много популярния през последните няколко години сафари стил. Тенденция при отпечатъците на бизнес облекло за жени, чанти и обувки в този див стил са:

- черно-бял или монохромен външен вид;

- техниката „блокиране на цвета“;

- деним;

- отпечатъци на животни, морски детайли, надписи, графики, геометрични мотиви, изображения на картини и предмети на изкуството и други.