Обувки черен петък

Черният петък се пада в последния петък на ноември. Този ден е абсолютно специален за всички начинаещи и затвърдени шопинг маниаци. На този ден може да купите изгодно дамски обувки черен петък, детски обувки черен петък и мъжки обувки черен петък. Може да закупите ежедневни, официални, спортни и дори туристически обувки черен петък.

 

 

Той е и безценна възможност за всички които обичат де пестят, да намерят това, което искат. В края на краищата, точно на този ден витрините са с надпис дрехи, чанти и обувки Sale и предлагат стоките си на най-добрата цена - размерът на отстъпките варира от 30 до 90%!

 

Кои магазини ще бъдат домакини на традицията обувки бг черен петък?

 

Традицията се заражда през 19-ти век в Америка. Всичко започва с коледни разпродажби с подаръци, бонуси, отстъпки, които се организират от големите търговски вериги. Самият израз "Черен петък" се появява за първи път през 1996 г. във Филаделфия.

 

 

Кои магазини трябва да посетите 23 ноември?

 

Черен петък е чудесна причина да обновите гардероба си  с комфортни и стилни дизайни. Освен това от 23 до 25 ноември във водещите магазини у нас ще се предлагат различни отстъпки. Не пропускайте шанса си!

 

 

Както класически, така и евтини

 

Ако предпочитате маркови продукти (с отстъпки е по-лесно да пазарувате), изберете обувки без да следвате сляпо модните тенденции. Например оригинални обувки на реномиран бранд, които по принцип не бихте си позволили, са отлична сделка по време на Черния петък.

 

 

Черен петък в онлайн магазините

 

Ако пазарувате онлайн често, следете за оферти в любимите ви сайтове на тозиден. Потърсете обувки във вашия размер и не се изкушавайте да купите нещо по-голямо или по-малко, само защото се продава на намаление. Повечето сайтове имат ръководства за номера, така че можете да търсите своя, без да се обърквате или изкушавате.