Нещото, без което не можем – обувката

Публикувана от admin 02.08.2017 0 Коментар(и)

Обувките са нещото, без която никоя представителка на нежния пол не може. С настъпването на пролетта и лятото можем отново да носим любимите си сандали и всякакъв вид пролетно-летни обувки. 

 

И тази година отново на мода ще бъде черният и белия цвят. Особено актуални са различните декорации и сливането на тези два цвята, така че каквото и да изберете, ако носите такива обувки, то със сигурност ще изглеждате повече от добре.

 

Лачените обувки, които са с типичния заострен нос, са изключително подходящи за спортно-елегантния стил. Те ще са удобни и ако ви се наложи да обикаляте и търчите по задачи през деня.  Подходящи са и за по-неформална среда и дори и за разходки в парка през уикенда.

 

В момента на пазара можете да видите най-различни балеринки, които са с някаква панделка от пред било то от метал или пък нещо друго. Но важното, че я има и тя прави обувката някак си по-елегантна и ефирна, все едно е излязла от гардероба на принцеса.

 

Лачените ватирани или някакъв друг вид стилна декорация ежедневни обувки, също стоят много добре и придават известна елегантност в ежедневието.

 

Когато говорим за обувки, не можем да подминем високите такива. Те са повече от задължителни гардероба на всяка една дама, която иска да изглежда стилно и елегантно. Те са по-подходящи за вечерни излизания. Особено актуални са тези, които имат змийски принт, който е украсен с някакъв вид камъни.

 

За този вид обувки може да се каже, че блестят като бижута в гардероба на всяка една дама, която знае, че добрият външен вид е от особено значение.  Не можем да подминем високите черни обувки, които тази година имат добавен метален блясък. Те са повече от актуални, модерни и каквото друго се сетите. Просто трябва да имате такива, поне един чифт, ако искате гардероба ви да бъде завършен.