Мъжки портфейли - практично и модерно

Публикувана от admin 09.11.2018 0 Коментар(и)

Няма мъж, който да не осъзнава добре колко е важно да се облича добре. Въпреки това, единственият аксесоар, който най-често се пренебрегва като важна част облеклото, е портфейлът. Лесно е да си купиш и облечеш стилни дрехи, но тези малки детайли като разнообразните мъжки портфейли, остават някак на заден план. Представете си, че сте на среща в луксозен ресторант и като пристигне сметката, вие започвате ровите в претъпкания си портфейл, за да извадите карта, с която ще плащате. Не прави добро впечатление, нали?

Ето няколко жокера как да се избират мъжки портфейли, за да не събирате неодобрителните погледи на бизнес партньорите си.

Коя е най-подходящата за вас?

1. Портфейл, който се сгъва на три - За мъже, които пътуват по-често

Този модел портфейли могат да съхраняват множество кредитни / дебитни карти, подходящи за вътрешни / международни пътувания.

 

 2. Портфейл с няколко отделения

Този универсален портфейл може да съхранява по-голям брой пари и пластмасови карти. Повечето разполага с повече от 8 разтегателни джоба за съхранение на кредитни / дебитни карти, 2 джоба с цип за пари / монети и 1 прозрачен джоб за лична карта или шофьорска книжка.

 

3. Двупосочен портфейл - За офис пасажери

Това са класически мъжки портфейли, изработени от кожа и синтетични материали. Този модел е идеален за ежедневна употреба. Той позволява да съхранявате парите и картите си, без да се деформира.

Размер на портфейла

Когато си избирате портфейл, спрете се на такъв, който не ви пречи да сядате спокойно. По-големия размер на портфейла ви позволява да правите повече неща, но може да е обемист и неудобен за джоба ви. По-малкият портфейл не ви върши работа, защото не събира всичките ви документи, карти и пари. Идеалният размер на портфейла ви трябва да е 3,5 "X 4,5". 

Отделен джоб за монети

Съхраняването на монетите навсякъде в портфейла може да доведе до надраскване на картите и други вещи в портфейла ви. Изберете портфейл с отделен джоб или отделение за монети, тъй като това ще поддържа ред в портмонето ви.