Модни съвети за „street chic” облекло

Публикувана от vili 18.01.2019 0 Коментар(и)

Ако искате да изглеждате уникално стилни и смели, е време да добавите артистични дрехи към вашия гардероб. Това ще ви придаде горещ, блестящ и изключително модерен външен вид. Колоритен и младежки поглед е това, което можете да постигнете с т.нар. „street chic” облекло. За да изглеждате облечени в този стил, трябва да запасите гардероба си с някои от тези задължителни неща. Те напомнят тийнейджърското облекло и са идеални за всеки тип артистичен начин на живот.

 

За начало, проучете кои са популярните цветове и комбинациите, които обикновено носят момичетата и момчетата. Повечето дрехи са в светли и меки цветове. Виолетовите, червените и портокаловите тонове са доста популярни. Блестящи цветове като горещо розово и ярко жълто са много актуални в тази модна тенденция.

 

Комбинацията черно и бяло също е традиционна за този начин на обличане. Неоновите цветове са нещо, което обикновено виждате във всички колекции на световните марки. Цветовите съчетания обикновено са червено с черно, розово с черно, зелено с бяло и горещо розово с лилаво.

 

Принтовете са следващата важна част от „street chic” тенденцията. Те включват оръжия, звезди и често - комбинация от различни детайли. Можете да видите много необичайни такива, като зебра, леопард и други върху панталоните и дънките. „Band tees” са много популярни сред тийнейджърите, предпочитащи този стил.

 

Следващата характеристика са тесните, прилягащи по фигурата кройки. Не можете да видите „oversize” тениски, пухкава чанта или свободни дънки, когато говорим за артистична мода. Независимо дали става дума за блузи или панталони, всичко е свързано със плътно прилепнали по тялото силуети.

 

Впитите фланелки с дължина до талията или дори по-къси, с блестящи цветове и смели, необичайни принтове са любими на момичетата, привърженички на арт стила. Дългите тениски, покриващи бедрата, могат да бъдат съчетани с непрозрачни чорапогащи. Както споменахме по-рано, тесните дрехи са основната характеристика на този стил на облекло, както и ушитите по тялото панталони.