Модерни, красиви обувки за Есен-Зима през 2018/19г.

Публикувана от admin 17.11.2018 0 Коментар(и)

Никой не може да си представи стилен и завършен дамски тоалетза есенно-есенния сезон без елегантни обувки. Безспорни фаворити на есенния и зимния сезон са класическите ботуши, актуалните боти и удобните лоуфери. 

 

Класическите боти тази година са декорирани с бижутерийни елементи. Украсата може да представлява камъни, перли, кристали, капси и много други. Те могат да бъдат изработени от кожа или велур, да бъдат черни, бели или многоцветни, с висок, среден или нисък ток.

 

По принцип моделите с един цвят преобладават в дизайнерските колекции, но обувките от кожа на влечуго, леопард или зебра са отново на мода. Стилни обувки са тези с фрагменти от различни видове кожа, флорални акценти или геометрични мотиви с повтарящ се мотив. Нова тенденция са обувките с отпечатан мраморен модел или мозайка.

 

Кожата с фин блясък е много актуална през зимния сезон. Нещо повече, обувките сдискретно лъскаво покритие са не само елегантни, но и са изискан завършек към всекидневния или бизнес тоалет. Например, те се съчетават с лекота с пола и блуза или модерни къси панталони, кожено яке, сако или плетена жилетка.

 

През есента и зимата, а вероятно и през пролетта, ще бъдат на мода обувките с остър връх, които напомнят стила на 60-те години - класическият, тестван стил от онова време по всичко личи, че ще се върне на мода. При това върхът може да бъде не само заострен, но и леко удължен.

 

Затворените обувки от велур или кожа със закръглена форма и актуални грациозни декорации ще са също в духа на тенденциите. Обувките с класически ток, които са толкова удобни в началото на есента, ще се съчетават хармонично с модерни палта, ризи и пуловери, както и с поли или панталони.

 

За хладните дни на пролетта или есента, можете да изберете обувки в ретро стил - с дебели подметки, с вградена платформа или с масивен, висок ток. Тези дамски обувки с платформа хармонично се съчетават, както с пола или рокля, така и с къси панталони или дънки.