Младежко спално бельо

Публикувана от vili 06.05.2019 0 Коментар(и)

Времето лети бързо и вие наблюдавате как вашето дете се превръща в пълноправна личност със собствен характер и предпочитания. Ако решите да промените дизайна на детската стая на тийнейджърка, не забравяйте да включите и него в планирането.

 

Съществуват няколко основни фактора, влияещи върху планирането на дизайна. Изборът на стил трябва да вземе под внимание размерът на стаята. Колкото по-голяма е стаята, толкова по-широка е сферата на дейност по време на нейното проектиране. Обаче дори една малка стая от 7-8 квадратни метра позволява достатъчно широко поле на изява. Всичко, което е необходимо за комфорта на детето, е легло, бюро и гардероб. Като се има предвид факта, че тийнейджърите харесват деликатни, леки нюанси, които визуално увеличават пространството, може да създадете безпроблемно хармоничен и приветлив интериор. Най-важно в случая е компетентното избиране на цветова палитра.

 

 

Възраст

 

Децата от различни възрасти имат различни хобита и предпочитания. Някои деца обичат да свирят на музикални инструменти или предпочитат изобразителното изкуство, а други все още играят с кукли, но въпреки това искат да изглеждат по-зрели. Експертите съветват в дизайна на стаята да не се използват твърде детински теми, например, анимационните герои могат да бъдат заменени с ярки отпечатъци и творчески декор.

 

 

Tекстил за тинейджърска стая

 

При избора на материали за шиене на спално бельо за тийнейджъри, завеси, покривкала за легло, възглавници и балдахин се предпочитат естествените материи.

 

Най-добрият вариант битов текстил е не само абсолютно екологичен и хипоалергенен, но и способен да неутрализира негативния ефект на статиката, а прахът и други патогенни микрофлори не се размножават на повърхността му. Например, памукът в неговите разновидности, ще спомогне за създаването на благоприятен микроклимат за хармоничното развитие на детето.

Осъществяване на дизайнерския ви проект за тинейджърската стая, вслушвайки се в мнението на тийнейджъра, не се страхувайте да експериментирате и резултатът ще надхвърли очакванията ви.

Поддържайки баланс между практичност, стил и удобство, вие ще създадете удобно пространство за вашето дете, в което то ще се стреми да остане колкото е възможно по-дълго.