Мъжки обувки номер 47 48

В миналото бе много трудно да се намерят мъжки обувки за хората носещи номера 47, 48. Днес с онлайн бизнеса, тези мъже имат достъп до много повече магазини и производители на мъжки обувки с големи номера, така че не само изборът да бъде по-голям, но и възможността за осигуряване на такива обувки да бъде на ниво.

 

Можете да потърсите мъжки обувки номер 47 или 48 онлайн като напишете в търсачките директно самата ключова фраза. Така на първите места ще се появят фирми вносителки или фирми, които изработват такива обувки с големи номера по поръчка. Днес някои от големите производители и най-известни марки по света имат собствени серии обувки 47 или 48 номер, които са на пазара и просто трябва да ги поръчате.  

 

Как се избират мъжки обувки големи номера?

 

Важно е да се отговори на този въпрос, защото ако в България напишете номерацията, по която избираме обувки в Европа – 47-и или 48-и номер, което е европейската номерация, ще излязат такива големи номера. Когато пазарувате от чуждестранни сайтове, тогава има вероятност да попаднете на различни номерации. Тогава ще ви трябва таблица за сравнение.

 

Първо трябва да знаете, че номерациите за големи мъжки обувки от 47,48 и 49 номер се предлагат и в английския размер и в американския. В английския те съответстват последователно на 12,5-13,5-14,5; американските са съответно 13-14-15. Тези размери в сантиметри съответстват на 29,4-30,2-31 см.

 

Добре е когато избирате мъжки обувки големи номера да измерите крака си, за да може да изберете най-точната номерация, когато пазарувате онлайн. Ако обаче краката ви са „капризни” и се нуждаете от специално измерване, тогава трябва да намерите обущар, които ще направи обувките ви по-мярка. Трудно е да се каже дали втората услуга е по-скъпа, защото големите марки продават такива оригинални мъжки обувки големи номера на високи цени. 

 

В крайна сметка изборът е ваш. Потърсете това, което ви е удобно като вариант – онлайн, физически магазин, обущар. Отработете схемата, която най-ви изнася, за да може винаги сравнително бързо да си осигурявате обувките с големи номера.

 

Бележка: на снимката не е показан модел мъжки 47 или 48