Маратонки, които можете да носите с всичко от гардероба си

Публикувана от admin 03.08.2017 0 Коментар(и)

С тази статия оставаме на територията на мъжката мода, модерните мъжки обувки и съчетанието с мъжкия гардероб. Повод за тази статия е провокацията, която се появи през последната година от обущаря Армандо Кабрал, който в партньорство с известен бранд за обувки сътвори мъжки маратонки, за които хората когато ги видят се питат: „Маратонки ли са, обувки ли са?

 

Нека погледнем в темата, за да видим за какво става дума. Колкото повече дизайнерите натискат пазара с нови дизайнерски решения за маратонки, то има и обущари, които се стремят да поддържат нещата в един чист минимализъм. Според вторият тип дизайнери, това е начинът да се достигне до една по-съществена модернистична форма, която ще излезе от общоприетите правила.

 

Това което се получи от партньорството на Кабрал с известния бранд е чист, минималистичен модел обувки, нисък тип, с равна подметка, изработени от гъста телешка кожа. Редом с водещия модел в бял цвят, маратонките обувки могат да се изберат в черно, сиво, тъмно синьо и зелени. Това са перфектните маратонки, които могат да се съчетаят с костюм, дънки, и всичко което мъжете имат в гардероба. Когато ги носят, тези модели са толкова впечатляващи, че главният въпрос остава. : „Маратонки ли са, обувки ли са?“

 

Това което описахме е само един пример от света на модата и обувките, където новите модели размиват границите между стандартите, за да донесат нови възможности за потребителите по цял свят. В този смисъл, можете да пробвате нови модели в тази посока, където границата между маратонки и обувки е размита и можете да носите тези нови маратонки, буквално с всичко скрито и открито в стилния ви мъжки гардероб. Не се колебайте пред този начин, това е същинско удобство със спортни и елегантни измерения.