Не чакай ЧЕРНИЯ ПЕТЪК, ако цената е по-ниска ще получиш ваучер за разликата!

Как да смесвате различни принтове?

Публикувана от admin 09.05.2018 0 Коментар(и)

Не бива да ви плаши идеята да смесвате дрехи с повече от един мотив. Нека трите съвета, дадени в този пост ви помогнат да създадете стилно съчетание  различни принтове.

Ето няколко страхотни идеи:

 

Заложете на принтове в един цвят

Сдвояването на едно и също семейство цветове е чудесен начин да започнете да смесвате различни детайли. В тази връзка, мислете за основния цвят като отправна точка и нека принтовете бъдат второстепенни. По този начин винаги има един общ цвят в двата елемента на облеклото, което го прави идеалната базисна точка да започнете.

 

Направете райето неутрално

Един пример за това е черна риза с райе с червена флорална пола. Черно, бяло, сиво, бежово и т.н., са основите неутрални цветове, а в семейството на принтовете, райето е това, което ги обединява заедно. Това е един от тези мотиви, който работи прекрасно с по-смели и по-силни шарки, и е лесен за комбиниране с повечето модели. Опитайте се да съчетаете ивичния принт с пейсли, геометрични или дори животински акценти и ще видите, че с него винаги играете на сигурно.

 

Носете заедно класически отпечатъци

Когато става въпрос за класически детайли, се визират тези, които са най-популярни; райе, точки, животински и флорални щампи и други подобни. Носенето на два класически принта заедно е почти като носенето на черно и бяло - винаги работи. Ако се страхувате, че е прекалено, заложете на различни размери. За по-драматичен ефект пробвайте двата принта да са големи и смели.

 

Експериментирайте с текстурата като принт

Повечето хора наистина не мислят за текстурата като принт, но ако погледнете текстурирана тъкан, ще забележите, че тя има отличителен външен вид, който може да създаде илюзията за принт. Изпробвайте да комбинирате блуза, която има графични детайли с текстуриран панталон. Отличан опция е да заложите на пола с разкрасяване върху нея и текстурирано сако с втален модел.

 

Ако смесването на различни детайли ви плаши, защото просто не сте сигурни как да го направите, купете рокля, която има смесени шарки. Добавете колан, за да създадете ясно разграничение между мотивите.