Как да се обличате като знаменитост?

Публикувана от vili 10.01.2019 0 Коментар(и)

Никакви щампи на Джими Чу, нито реплики на Шанел, нито класически сака на Армани не могат да ви помогнат да изглеждате като знаменитост. Този пост има за цел да бъде вашето ръководство в създаването от вас на личен стил. Ето и стъпките, които ще ви помогнат, да се насладите на самочувствието на филмова звезда, без да стигате до банкрут:

 

Класически поглед

Този елегантен външен вид е вечно стилен. Помислете за дрехи сот едноцветна материя с перфектна форма. Опитайте с класически, допълващи се аксесоари. Вечният, непреходен външен вид включва от рокли и поли до дънки, както и добре познатата комбинация от панталони и якета за джентълмени. Може да почерпите вдъхновение от знаменитостите Кейт Мидълтън, Блейк Лийви, Джордж Клуни, Мат Деймън и др.

 

Бохемска външност

Със своя харахтерен, безупречен външен вид, бохемският стил не е за всеки. Дълги, свободни рокли със съвпадащи аксесоари определят този шикозен и винаги актуален външен вид. Ако тоалетът не е структуриран добре, подобно на винтидж стила, този външен вид може да предизвика неудържим смях във вашето обкръжение. Възможно ли е да изглеждате без усилие отпуснато и все пак очарователно? Почерпете вдъхнвние от звезди като Джони Деп, Дрю Баримор, Никол Ричи и Кейт Хъдсън. Те доказват, че е възможно!

 

Съвременен стил

Каква наслада! Знаменитости без грим, облечени във възможно най-сладкото облекло, в крайна сметка, е най-голямото доказателство, че и те са хора. Всичко, от което се нуждаете, за да копирате този външен вид, са спортни панталони с тесни тениски и маратонки. Помислете за Бритни Спиърс и носете бейзболната си шапка ниско!

 

Уличен стил

Черна тениска с графичен печат, скъсани дънки, черно кожено яке и кожени ботуши оформят „street chic” аутфита, който е изключително силен тренд през последните десетилетия. Стига да не се идентифицирате с Тейлър Момсен или Къртни Лов, по-добре е да оставите тази визия на тийнейджърите!

 

Звездна външност

Това безспорно е най-трудният и скъпо струващ външен вид. Месеци на усилия отиват в подготовката за един такъв специален външен вид. Безупречна кожа, най-доброто облекло, заедно с армия от специалисти стоят обикновено зад успешния момент на червения килим. Намалете тази тенденция до "микро ниво" и е възможно да създадете този външен вид с тоалет под наем или от магазин за стоки от стара, добра реколта. За вдъхновение си представете главните героини от всички филми на Джеймс Бонд.