Как да разберете кой е вашия размер при пазаруване онлайн

Публикувана от admin 12.11.2018 0 Коментар(и)

Ако пазаруването в претъпкан мол не е любима ваша дейност, можете да се обърнете към съвременните онлайн магазини. Така ще си спестите време, пари и главоболие от препълнените с хора магазини.

 

Тъй като дрехите в електронните магазини не могат да се пробват е добра идея да измерите с обикновен домашен метър точно размерите си и да си ги запишете. Когато видите, че една рокля в някоя от виртуалните витрини е вашия номер, все още не я поставяйте в кошницата си. Използвайте я просто като ориентир за сравнение в следващите магазини.

 

Не забравяйте, че размерите на дрехите варират според производителя, затова не се плашете от разликата в цифрите. Това е причината за извършването на точни измервания преди пазаруването. Няма значение какъв размер имате. Важното е, в определена дреха да се чувствате като в кожата си. Дори в момента да носите плюс размер в добре съчетани, свободни нови дрехи ще изглеждате привлекателно.

 

Имайте предвид, че размерите на дрехите, направени от един производител на дрехи плюс размер, могат да се различават от тези, произведени от друг, поради което е важно първо да направите справка с консултант на предпочитания от вас онлайн магазин. Накрая, когато сте решили какви дрехи ще закупите, това, което е по-важно от размера, е как ви карат да се чувствате.

 

Имайте предвид, че най-важния фактор при закупуване на дрехи е комфорта. Ако се чувствате удобно с дрехите, които носите, няма значение дали това е плюс размер или някакъв друг. Разбира се, също е важно, че дрехите следва да скриват недостатъците ви и да подчертават силните страни на фигурата ви. Именно затова задачата за измерване на вашето тяло е основен приоритет.

 

Поддържането на представителен външен вид е изключително важно, защто създава на дамите така важната за тях самоувереност. Докато се движите в онлайн магазините в търсене на дрехи с плюс размер, ще видите, че понякога е доста трудно да намерите такива дрехи. Причините за това са свързани с факта, че не всички бутици имат плюс размери.