Не чакай ЧЕРНИЯ ПЕТЪК, ако цената е по-ниска ще получиш ваучер за разликата!

Как да носите рокли с маратонки?

Публикувана от admin 16.05.2018 0 Коментар(и)

"Модата е като архитектурата - всичко е въпрос на пропорции". – Споделя модната икона Коко Шанел.

Носенето на маратонки, платненки и кецове с рокли изглежда удивително добра идея и освежава вашия стил. Тази публикация ще ви представи някои интересни подходи как да съчетавате различните видове рокли с маратонки.

 

Синя коктейлна рокля с бели спортни обувки

Въпреки че много жени твърдят, че не носят маратонки с коктейлни рокли, много модни експерти твърдят, че в това няма нищо необяснимо. Тази комбинация не само че работи, но и е нещо, за което всички ще говорят дълго време.

 

Бяла флорална рокля с лилави платненки

  Какво е лятото без флорални рокли? Освен каубойските ботуши и балеринките, модерните спортни обувки правят чудесно допълнение към нежните бели рокли на цветя. Освен това краката ви ще се чувстват комфортно и леко благодарение на вашия избор.

 

Черно-бяло рокля с розови маратонки

Добавете ярки маратонки за небрежен и удобен аутфит през свободното време и уикенда. Може да сдвоите вашата черно-бяла рокля с вдъхновяващи спортни обувки в свеж пролетен цвят.

 

Маслено зелена рокля с олекотен дизайн с кафяви спортни обувки

Страхотно би било да комбинирате коктейлна рокля в зелено, с кафяви маратонки, за да придадете на тоалета си красив и оригинален завършек. Това е най-добрата комбинация за по-специален случай.

 

Синя памучна рокля с бели маратонки

Ако не е твърде студено, свържете трикотажната си синя рокля с маратонки за вашите изяви в града. Тази комбинация работи много добре и със сигурност ще получите много комплименти.

 

Рокля на сини полка точки с червени маратонки

Накрая, но определено един от фаворитите на дизайнерите, е неустоимо сладката винтидж рокля, в съчетание с  прекрасни червени платнени кецове. Комбинацията от синьо и червено ще предизвика учудване във всички ваши приятели. Определено с тази класическа рокля можете да опитате различни комбинации с цветни обувки в жълто, бяло, черно и дори тъмнозелено.

 

С широкия асортимент дамски рокли и спортни обувки можете да създадете стилен ансамбъл, който да носите на различни места. Не забравяйте да включите и подходящи аксесоари!