Чаршафи Версаче

Внесете нотка на блясък във вашия интериор с битов текстил и аксесоари за дома Versace. От емблематични халати и спално бельо до луксозни сервизи и възглавници, можете да внесете пищен италиански стил във всяко пространство на вашия дом. Основана през 1978 г., марката Versace е една от водещите международни къщи за моден дизайн и символ на италианския лукс в световен мащаб.

 

Сред предложенията по отношение на суровините, компанията избира памука както за колекциите спално бельо за легла, така и колекциите за баня и кухня. Този материал е непреходна, вечна тенденция, която е символ на лукс и безпрецедентен комфорт.

Все повече ориентирана към естествени, екологични и висококачествени продукти, колекциите на марката, завладяват с невероятната синергия между традиции и технологии. Благодарение на своята естествена устойчивост и капацитет, спалните комплекти Versace са любими на много хора по целия свят. Този успех е в резултат от непрекъснатото търсене на иновативни решения на компанията, насочени към задоволяване на нуждите на най-изисканите клиенти.

 

Пътуването продължава в изискаността и комфорта на фините прежди и непреходните декорации, както и чрез другите многобройни предложения на компанията. Колекциите, украсени със скъпоценната бродирана граница с „обърнат“ шев са резултат от уникален процес на шиене, създаден от дизайнерите на марката, характеризиращ се с на места ръчно изработени шивашки шевове. Мекотата на чистия памучен сатен и меките хавлиени кърпи придават нотка на елегантност на спалнята и банята.

 

Ориенталското вдъхновение е отразено в дребния жакардов десен на скъпоценния памучен сатен от колекциите за баня. Предлагащи се в разнообразие от цветове, модели и стилове, кърпите, хавлиите, халатите, чехлите и матовете за баня с текстурирано лого на марката добавят финалния щрих към вашия интериор.  Скъпоценният памук с дълги щапелни влакна е създаден с най-модерното ноу-хау в текстила и грижата за детайлите. Всяко нещо, излязло от тази дизайнерска къща е идеалният продукт за най-изисканите клиенти.