Био спално бельо

Човек се уморява, когато трябва да работи по цял ден или да се занимава с домакинска работа, ето защо модерният дом следва да разполага с подходяща зона за отдих. В нея той ще си почине и ще си възвърне силата преди следващия ден. Идеална за тази цел, спалнята е най-подходящото място. Качеството на съня зависи изцяло от цвета на стаята, мебелите и текстила. Създаването на стая от висококачествено екологично спално бельо в зелени тонове намалява стреса, възстановява силите, упражнени през деня и изпълва тялото със спокойствие.

 

„Цветна градина“

Стилът с флорални отпечатъци обикновено се харесва на дамите. Спалнята може да бъде изпълнена с бледозелени нюанси и нотки на лавандула, люляк и роза. Нюансите правят помещението естествено, което ви помага да се отпуснете. Така се създава атмосфера, сякаш човек не се намира в голям град, а сред цъфнала поляна.

 

Класически стил

Този интериор на спалнята изглежда луксозно, стилно и модерно. Тук можете да добавите тъмно син цвят, който леко отслабва атмосферата. Това ще го направи по-мек и по-удобен за сън. Специално внимание се отделя на избора на текстил и декорация. По-добре е да се занимавате с по-светли цветове. завеси и покрития. В класическия интериор е необходимо да се използват дървени мебели. Обикновено те са в тъмни нюанси.

 

Скандинавски стил

Този мистериозен стил се характеризира със своя минимализъм. За спалнята са подходящи дълбоки нюанси на тъмно зелено като малахит. Интериорът е добре да остане просторен и свободен, следователно не е необходимо да го претоварвате с декоративни елементи като тематични обекти. Това могат да бъдат ориенталски фигури, маски, лампи и други.

 

Прованс

Интериорът в този рустикален стил изпълва стаята с лекота и позитивност, което благоприятно засяга останалата част от човека. Тук можете да използвате и комбинирате всички естествени нюанси на зеленото. За да направите оригинална спалнята си, можете да добавите орнаменти, живи букети и цветни аранжировки. Мебелите в стаята могат да бъдат умишлено състарени, за да изглеждат като антики или обекти с история.