Актуални всенно-зимни палта

Публикувана от vili 11.02.2019 0 Коментар(и)

Тази публикация има за цел да внесе повече яснота относно различните видове палта, които ще бъдат на мода тази зима. През пролетта и есента е прието да се носят къси и „миди“ дължини, докато през зимните студени месеци, е добре да имате и дълго палто. Палтата условно могат да бъдат разделени в следните основни групи:

 

 

Къси палта

 

В къси палта всяка стройна жена на възраст от 35 до 50 години, винаги изглежда по-млада и по-динамична. В допълнение, палтата с такава дължина са универсални: те могат да се носят с дънки и панталони, както и в офис стил. През свободното време могат да се съчетават с модерни къси панталони и поли.

 

За аутфит в спортен или небрежен стил, най-добре е да изберете палто в милитари стил с характерните за армейското облекло детайли: големи лъскави копчета, ревери с овча кожа в черно, тъмно зелено или тъмно синьо.

 

За бизнес костюми е идеално късо палто с двуредово закопчаване, изработено от вълна или кашмир с втален силует и дължина до коленете.

 

Късите палта изглеждат елегантни с рокли и коктейлни рокли - стилно бяло палто от колекцията на модните дизайнери може да се съчетае с изискана вечерна рокля в бял или светъл, неутрален цвят.

 

 

Палта с „midi“ дължина

 

Удобната и универсална миди дължина ще позволи да се комбинират тези модели палта, както с костюм, така и с панталон, с пола или с рокля.

Обърнете внимание на формата на английската яка при палтата в класически стил - тя се характеризира не само с широки ревери, но и със заострени краища.

Джобовете при модните палта са главно с релефни декорации тип "велур". Те също така могат да бъдат хоризонтални, което е отлична алтернатива на модните джобове.

 

 

Дълги палта

 

Дългите палта са особено официални и не се носят като ежедневна връхна дреха, освен ако не е наистина много студено. Палтата може да са монохромни или със сходни или контрастни цветове. Те изглеждат най-добре в тържествени ситуации и придават драма и дълбочина на визията. Ако желаете, може да отидете на тържествено вечерно събитие с дълго палто и дълга рокля от кадифе, шифон или коприна.

 

Обувките за такова луксозно палто също се избират според събитието и времето, в което се организира. Изборът е широк - от елегантни ботуши със ниски или масивни подметки, през такива с висок ток, който може да бъде, както тънък, така и среден. Обувките могат да бъдат монохромни или с различни цветове.