Чаршафи за спалня 180 200

Избор на текстил за семейната спалня 180/200

Спалнята е специална стая в къщата. Текстилният ѝ дизайн в идеалния случай трябва да отговаря на вътрешните очаквания на собствениците.

Текстилът ще ви помогне да създадете релаксираща, интимна атмосфера. Качественият текстил ще ви осигури специално чувство на удобство вечер, както и свежо, весело настроение сутрин.

Освен това качеството на вашия сън зависи от използвания текстил. Нека да поговорим за основните характеристики на дизайна на спалнята.

 

Ярки или спокойни цветове

Смята се, че в спалнята е по-добре да се използват заглушени, меки нюанси, които помагат да се създаде атмосфера на спокойствие и комфорт.

Яркият декор е най-добре да бъде поставен от страната на таблата или отстрани на леглото. Можете също да добавите цвят с текстил. Акценти могат да бъдат плъзгаща се част от завесите, декоративни възглавници или спално бельо. Ако искате временно да скриете яркия декор, достатъчно е да осигурите плътни сенчести завеси и покривка за легло в успокояващи нюанси.

 

Избор на спално бельо 180/200

Спалнята трябва да се чувства лека, удобна и релаксираща. В същото време пространството трябва да дава усещане за сигурност и уединение.

Тъмното покритие ще се справи с тази задача. По-добре е да откажете големи, закачливи орнаменти. Създайте усещане за близост в спалнята с конструкция с  балдахин. Най-често се изработва от тъкани от бял, бежов или млечен цвят. За подреждането на будоар е по-добре да изберете естествени материали, които позволяват на въздуха да преминава добре. Ленът, памукът и кадифето са чудесен избор. Можете да използвате воали или по-тежки тъкани, направени от смес от  памучни влакна.

 

 

Платове от една колекция

Ако ви е трудно да решите сами цвета на текстила за спалнята, използвайте готови колекции, които предлагат платове за сенчести завеси и воали, спално бельо, покривки за легла, декоративни калъфки за възглавници с бродерия, дантела и други. Обмисленият дизайн и абсолютната екологичност, естествените материи и висококачествената изработка ще осигурят красив и много удобен дизайн на спалнята. Тук ще се почувствате в абсолютна хармония с околния свят.