Цена
Номер
Производители
Каталог

Спортни екипи

Покажи:
Подредба:
Материя: памук с еластан Произход: България ..
65,00лв. 59,00лв.
XL
Материя: памук с еластан Произход: България ..
59,00лв.
XXLXLLMS
Материя: памук-еластан Произход: България ..
49,00лв.
Материя: летен памук с еластан Произход: FabnetStudioBG ..
42,00лв.
Материя туника: памук с еластан Материя джогър: еко кожа, памук   ..
55,00лв.
Мека и по-тънка материя памук с еластан за топлите дни.  Произход: България ..
45,00лв.
SM
Материя: памук с еластан Произход: България ..
29,00лв.
MS
Материя: памук Произход: България ..
42,00лв.
LXLXXL
Материя: памук с еластан Произход: България Александра Итали ..
56,00лв.
Състав: памук с еластан Произход: България ..
55,00лв.
Материи: памук с еластан Произход: България ..
59,00лв.
Материи: памук с еластан Произход: България ..
55,00лв.
XXLXLLMS
Комплект от две части: бяла туника, свободен модел  и черен потур. Материя туника: памук с ела..
54,00лв.
Спортни екипи

Поръчайте си качествен спортен екип от Kapere - доказано оригинални, а не реплика. Тук ще намерите още - дамски спортни екипи с клин, зимни и летни анцузи, спортно-елегантни екипи, плюшени и ватирани анцузи на изгодни цени и промоционални предложения.

В онлайн магазин Kapere.com ще намерите различни видове спортни екипи като - спортни екипи с качулка, спортни екипи с вталено долнище, спортни екипи тип потури и много други.

При нас има разнообразни спортни екип за всеки вкус. Някои дами си падат по свободните спортни екипи, други харесват по прилепнали долнища, трети обичат памучните платове, други пък не. За това тук може да намерите за всеки по нещо.

Цветове:
Нашият сайт предлага и възможността да селектирате спортните екипи по цветове. Когато се намирате в категорията „спортни екипи” вляво на сайта има палитра с цветове, избирате подходящия за вас цвят и сайта показва спортните екип само с този цвят.

Предлаганите от нас спортни екипи са произведени в България. Те са с отлично качество и цени.

Обозначения за произход на стоките:
Данните за производителя са описани на дадения продукт, също така има и допълнителен графичен знак за произход на продукта. Така например за спортните екипи произведени в България сме поставили флаг на България.

Когато харесате определен модел спортен екип трябва да проверите дали има наличен вашия размер. Наличните размери са дадени на всеки модел.

Филтриране на спортните екипи по размер:
В нашият онлайн магазин имаме филтриране по различни категории, една от тях е и размера. Така няма да ви се налага да разглеждате всички спортни екипи, а ще разглеждате само тези с избрания от вас размер. Вляво на сайта има различни филтри по които може да разглеждате спортните екипи. Избирате вашия размер и ние ви показваме спортните екипи само с този размер.

Наличности:
Постоянно актуализираме наличните ни продукти, но някой път се случва някой модел спортен екип да е свършил, а вие да сте поръчали бройка от него. Какво става в такива ситуации? Нашите оператори се свързват с вас и ви информират. Вие можете или да анулирате поръчката или да я подмените с подобна на вашата.

Зареждане на нови колекции спортни екипи:
Нови колекции и модели спортни екипи зареждаме често, за това следете нашата страница, за да се информирате за нашите актуалностти.

Често задаван въпрос към нас е дали има ново зареждане на вече изчерпани продукти, но за съжаление конкретен отговор не можем да ви дадем. За подобна информация може да се свържете с нашите оператори.

Материалите от които са изработени нашите спортни екипи са описани на самия продукт. Често това са: еластан, полиестер, памук и други. В случай, че няма информация за дадения продукт може да се свържете с нас за информация.

Ние се стараем да предложим добри и изгодни цени и в същото време да намерите добро качество в нашите продукти. На голяма част от продуктите ни има сложен етикет „Най-добра цена” – това означава, че ако видите същия продукт някъде другаде на по-ниска цена, не се колебайте, а се свържете с нас, ще предложим по-добра оферта.

Филтриране на спортните екипи по цена:
Вече споменахме за нашите филтри, в тях се включва и филтъра цена. По този начин ще видите спортните екипи само с дадената от вас цена. Това става много лесно, вляво има един скролер, който може да местите като определяте минималната и максимална стойност, която може да дадете за спортния екип.

Промоции и промоционални цени има постоянно, вашата работа е да следите само актуалностите. И не забравяйте, че промоционалните спортни екипи бързо се изчерпват, за това действайте бързо.

Кога започват промоциите на спортни екипи:
Точна дата за започването им нямаме. Зависи от наличните и предстоящи колекции, отношение има също и сезона. Обикновено правим сезонни нмаления, които се случват в края на съответния сезон. Има промоции и намаления по време на самия сезон. Обикновено такива промоции правим преди зареждане на нова стока.

До кога са промоциите или намаленията:
Всичко зависи от наличността на продуктите на промоции и от това дали ще има ново зареждане от същите спортни екипи. За това нашият съвет към вас е да реагирате бързо и да не се колебаете много, когато харесате нещо на промоция.