Цена
Размер
Производители
Панталон
Каталог

Дамски дънки

Покажи:
Подредба:
272625
Супер свежи дамски дънки Diesel с класическа кройка, изработени от перфектена памучн..
79,90лв. 39,90лв.
3027
Идеални дънки с леко изтъкан ефект Mustang, изработени от перфектена памучна материя. Н..
59,90лв. 44,90лв.
2627
Идеални дънки Negative в класически син цвят с изтъркан eфект, изработени от перф..
59,90лв. 39,90лв.
XL
Идеални дънки Negative, изработени от перфектена памучна материя. Невероятно подхо..
49,90лв. 39,90лв.
272625
Идеални дамски дънки Only, изработени от перфектена, памучна материя. Невероятно п..
49,90лв. 34,90лв.
S
Идеални дънки Only, изработени от перфектена, памучна материя. Невероятно подходящ..
39,90лв.
2826
Идеални дънки Pause, изработени от перфектена памучна материя. Невероятно подходящи за ежедневно нос..
69,90лв.
2628
Идеални дънки Pause, изработени от перфектена памучна материя. Невероятно подхо..
54,90лв.
30282726
Идеални дънки Pause, изработени от перфектена памучна материя. Невероятно подходящи за ежедневно нос..
49,90лв.
302928272625
Идеални дънки Pause, изработени от перфектена памучна материя. Невероятно подходящи за ежедневно нос..
54,90лв.
28
Идеални дънки Pause, изработени от перфектена памучна материя. Невероятно подход..
54,90лв. 32,90лв.
29282726
Идеални дънки Pause, изработени от перфектена памучна материя. Невероятно подходящи както за ежеднев..
49,90лв.
3028
Идеални дънки Pause, изработени от перфектена памучна материя. Невероятно подходя..
54,90лв.
223032282624
Идеални дънки Pieces, изработени от перфектена, еластична материя. Невероятно подходящи за ежедневно..
29,90лв.
2428
Идеални дънки Pieces, изработени от перфектена, еластична материя. Невероятно подходящи за ежедневно..
29,90лв.
30262824
Идеални дънки Pieces, изработени от перфектена, еластична материя. Невероятно подходящи за ежедневно..
29,90лв.
XLLS
Идеални дънки Sublevel, изработени от перфектена памучна материя. Невероятно подходящи..
39,90лв.
323130
Идеални дънки Vero Moda, изработени от перфектена памучна материя. Продуктът е със стеснени крачоли,..
29,90лв.
2422
Идеални дънки Vero Moda, изработени от перфектена памучна материя. Невероятно подходящи за ежедневно..
29,90лв.
28262422343230
Идеални дънки Vero Moda, изработени от перфектена памучна материя. Невероятно подходящи за ежедневно..
29,90лв.
32302826
Идеални дънки Vero Moda, изработени от перфектена памучна материя. Невероятно подходящи за ежедневно..
24,90лв.
L
Идеални дънки с капси Dromedar в класически син цвят накъсани на места и леко изтъркан eфект. ..
59,90лв. 29,90лв.
323028
Идеални дамски дънки Zara с калсическа кройка, изработени от перфектена памучна матери..
39,90лв. 19,90лв.
Срок на доставка: 24 часа Подходящ сезон: Есен / Зима / Пролет Дълж..
69,00лв. 39,00лв.
Дамски дънки

Разнообразие от дамски дънки, всякакви цветове, размери и стил. В онлайн магазин за дрехи и обувки Капере ще намерите ежедневни промоции, намаления и сезонни разпродажба на дамски дънки.  В секция дамски дънки ще откриете сини дамски дънки, черни дамски дънки, сиви дамски дънки ,тъмносини дънки,  слим дански дънки, като всички дънки са с доказан произход и качество, за което ние гарантираме. При въпроси за размер, наличност или друго не се колебайте да ни потърсите на нашите контакти.

Сайтът за обувки и дрехи Kapere.com има богата гама от дънки за всички дами. Тук ще откриете различни видове дънки като – сини дънки, сиви дънки, дънки с ниска талия, дънки с висока талия, прилепнали дънки, свободни дънки, дънки тип потури, дънки с цип, дънки с копчета, дънки с тирантни, дънки с джобове и много други.

В секцията „дънки” се предлагат много видове дънки за различните сезони и за различните стилове на дамите. За момичетата, които си падат по спортните облекла има дънки, които не са толкова взискателни, такива тип потури или такива, които не са толкова прилепнали по тялото. За дамите, които си падат по елегантния стил, има специални модели дънки, които ще подхождат перфектно на техния стил.

Нови модели дънки в нашия сайт постоянно има, нашите страници се актуализират всекидневно, за това е добре да следите често желаните от вас стоки.

Тук ще срещнете много модели дънки – всекидневни и такива за по специални случаи. Единственото, което трябва да направите е да изберете подходящия за вас чифт.

Модели и стилове
Клаисческите модели дънки са изчистени и лешени от излишни елементи. Те са с класическа кройка и класическия деним цвят. Тези модели дънки са подходящи за дамите, които си падат по класиката. Има модели дънки и за по-екстравагантните момичета – дънки с дизайнерски кройки, кожени елементи, мини въженца и връвчици и други украси. За тези модели дънки и цветовата гама е по-голяма – има дънки в сив цвят, черен и класическия син.

Цветове
Нашият сайт предоставя възможността да избирате своите модели дънки по цвят. Това е възможно чрез филтрация – когато сте на секциаята „дънки” вие имате възможност да да изберете от ляво цвета, който търсите и така ще се появят моделите дънки само в цвета, който сте избрали. Това е много лесен и удобен начин, който пести вашето време.

Дрехите предлагани от нашия онлайн магазин са италиански и са с високо качество.

Обозначения за произход на стоките:
Когато отворите страницата на някои чифт дънки се показват данните на производителя – като например за дънки произведени в Италия сме използвали флага на Италия.

При избор на дънки вие автоматично трябва да проверите дали има вашия размер. Номерата, които са в наличност са дадени на всеки модел дънки. Когато харесате вашият чифт дънки вие изберате размера и съответно цвета ако има разновидностти.

Филтриране на дънки по размер: Онлайн магазин Kapere.com предлага страхотната възможност да селектирате дънки по размер. Това спестява излишна загуба на време. Когато сте в секцията „дънки” в лявата част на сайта има секция за филтриране по различни критерии. На секцията „Размер” вие избирате нужния от вас размер и сайта автоматично извежда всички модели дънки с размера, който сте избрали.

Наличности: Сайтът постоянно актуализира своите налични номера, но има вероятност някои дънки да са свършили. Ако това се случи нашите оператори се свързват с посочения в поръчката телефонен номер и ви информират. Възможностите, които имате са или да се откажете от поръчката или да ви помогнем да изберете модел сходен с вашия.

Зареждане на нови колекции дънки: Нови модели дънки зареждаме постоянно и всекидневно ги актуализираме в сайта. За това е добре да следите сайта, при всеки удибен момент. Друг седи въпроса с вече изчерпаните модели дънки. Често вие се интересувате от това дали вече изчерпан модел дънки ще бъде наличен отново. Това е отнсителен въпрос и конкретен отговор на него нямаме. Всичко зависи от вносителя и от актуалността на дадения модел. Нашият съвет към вас в такива ситуации е да се свържете с нашите оператори, те ще ви дадат конкретен и актуален отговор.

Материала, от който са направени нашите модели дънки са описани на самия продукт – деним......

В случай, че няма описание на дадения продукт може да свържете с нас за информация.

От съществен фактор за закупуването на дадена стока е цената. Всеки един клиент се интересува от нея и може би тя ще е решаващата единица за закупуването на дадени дънки.

Много често при избор на даден модел дънки под цената има етикет „Най-добра цена” – това означава, че нашите цени са най-добри и ако намерите същия модел дънки в други онлайн магазини на по-добри цени, не се колебайте да се свържете с нас – веднага ще ви изненадаме с по-добра оферта.

Филтриране на дънките по цена:
Може да е изберете своите дънки според бюджета, който сте определили. Нашият сайт предоставя възможност за филтрация по дадени параметри, един от тях е и цената. Когато сте в категория „дънки” в ляво на нашия сайт има секция „цена” – на нея може да изберете минималната и максимална стойност, която може да си позволите за закупуване на дънки.

Защо цените на дънките онлайн са по-ниски:
В онлайн магазините цените на продуктите са по-ниски, отколкото тези в реалните магазини. Това е така, защото в действителните магазини разходите са по-големи (разходи за ток, наеми, заплати, консумативи, инвестиции, оборудване и куп други).

Всеки клиент обича промоциите и намаленията, а за нас на първо място е клиента. За това ние се опитваме постоянно да задоволим вашите желания и потребности. В сайта ни винаги може да намерите дънки, които са на атрактивни цени и на промоция.

Кога започват промоциите на дънки: Вече ви стана ясно, че промоции винаги има, за това е най-добре да следите нашите актуалности, намаления и промоции. Но при всички обстоятелства е добре да знаете, че дънките на промоции бързо се изчерпват, за това ако харесате своя модел дънки не се колебайте, а купувайте, защото може да свършат бързо.

До кога са промоциите или намаленията: На този въпрос конкретен отговор не можем да дадем, защото зависи от много неща – от това дали има размери от даден модел дънки и дали ще има ново зареждане от дадения модел.

Количествата от дънките на промоции бързо се изчерпват, за това е добре да реагирате бързо.