Каталог

Дамски палта

Дамски палта

Намерете вашето дамско палто .

Онлайн магазин за дрехи и обувки Kapere.com предлага голямо разнообразие от палта за дамите като – палта с джобове, кожени палта, палта с кожени джобове, палта с кожени колани, палта с колани, вталени палта, свободни палта, палта с кожени яки, палта с пух, дамски кожух, стилни дамски палта, къси палта, дълги палта и много други.

Според стила на всяка дама ние предлагаме много разновидности от палта. За дамите, които са привърженички на елегантния стил на обличане, ние можем да предложим стилни палта лишени от всякакви излишни орнаменти. Изискани палта, които ще прилягат страхотна на официалните и стилни дами.

За дамите и момичетата, които не държат толкова на официалния и делови етикет, можем да предложим не толкова ангажиращи палта. Ежедневните палта са много разнообразни – има такива в различни цветове, с различни шарки, коланчета, яки и други украски.

Цвeтове:
Ако вече сте се спрели на определен цвят палто, ние можем да ви предложим лесен и удобен начин в нашия сайт, който да показва само палта с цвета, който сте избрали. Това става по много лесен начин – когато сте на категорията „палта” в ляво има различни секции за филтрация, избирате цвета, който искате за вашето палто и на страницата ще се покажат палта само с избрания от вас цвят.

Дамските дрехи предлагани от онлайн магазин Kapere.com са италиански. Качеството на дамските дрехи е гарантирано.

Обозначения за произход на стоките:
При отваряне на определено палто данните на производителя са показани, като например за италианските палта сме сложили флага на Италия, така вие ще бъдете информиране за произхода на палтото.

Размери и наличности:
Ако вече сте харесали подходящото за вас палто, трябва да проверите дали има и вашия размер. До всеки продукт са дадени и наличните размери.

Филтриране на палто по размер:
Нашият онлайн магазин предлага възможността да селектирате палтата по размер, по този начин ще спестите време, а и нерви в случай, че харесате дадено палто, но няма вашия размер. Нужно е да направите само една стъпка, а това е да кликнете на определения от вас размер, когато сте в секцията „палта”. Така сайтът ще покаже само палтата с избрания от вас номер.

Ние постоянно актуализираме наличните си продукти, но има случаи, в които се оказва, че даден размер или модел палто е изчерпан. Ако се случи това, нашите оператори се свързват с вас, за да ви информират и вие решавате дали да анулирате поръчката си или да ви помогнем с избора на друго палто сходно с модела на харесаното от вас.

Зареждане на нови колекции палта:
Нови колекции палта зареждаме постоянно и актуализираме в сайта. Следете актуалностите на нашият сайт.
Често вие се интересуват дали зареждаме отново вече изчерпани палта. Въпросът е относителен и конкретен отговор няма как да ви дадем, за това когато се интересувате от дадем модел палто, което е изчерпано или няма вашия размер е добре да се свържете с наш оператор. Той ще отговори на всеки ваш въпрос, свързан с палтото, което ви интересува.

Материалите, от които са изработени нашите палта са описани на всеки продукт като например – полиестер, вълна, кожа, вискоза, еластан, мохер, акрил и други.

Ако няма описание на даденото палто, не се колебайте да се свържете с нас, ще предоставим нужата ви информация.

Цената е определящ фактор за закупуването на дадено палта или поне при повечето хора е така.
При голяма част от нашите продукти под неговата цена има етикет „Най-добра цена”, което означава, че ние предлагаме дадения продукт на най-ниската и атрактивна цена. Ако вие видите някъде същата стока на по-ниска цена се свържете с нас и ние ще ви предложим още по добра оферта.

Филтриране на палтата по цена:
Както споменахме цената е определящ фактор, за това за ваше улеснение сме направили филтрации по различни критерии, един от тях е цената. Когато сте в секция „палта” в ляво има скролер, който вие може да местите като определяте минимална и максмимална цена, която може да дадете за палта.

Защо цените на палтата онлайн са по-ниски:
Както всички предполагате в онлайн пространството разходите са по-малки, отколкото в реалните магазини и търговски мрежи, което пък означава, че и цените ще са по-ниски. Това е така, защото онлайн магазините имат много по-малко разходи, отколкото истинските магазини – при тях има много разходи за ток, наеми, заплати, инвестиции, оборудване и други.
Има няколко определящи фактори при ценообразуването на различните модели палта и това са: качеството на палтото, актуалността му, периода от годината в който се предлага палтото, производителя, условия на производителя, наличните размери и други.

В нашият онлайн магазин винаги има промоции на продукти. Ние целим да удовлетворим вашите желания и нужди, за това се стремим да предложим най-доброто качество за дадените цени. Тук винаги ще откриете палта, които са на промоция, независимо от сезона.

Кога започват промоциите на палта:
Вече ви казахме, че намаления и промоции винаги има, за това е добре да следите нашите актуалности при всеки удобен за вас момент. Важно е да сте запознати с факта, че палтата, които са на прмоция бързо се изчерпват, за това е добре да реагирате бързо, когато харесате нещо. Сезонните разпродажби и прмоции са в края на сезона, за палтата това е края на зимата съответно. Тогава гледаме да се освободим от някои модели палта, които са с изчерпващи се размери. Има и частични намаления по време на самия сезон – обикновено те се правят преди зареждане с нови колекции палта.

До кога са промоциите или намаленията:
Този въпрос е често срещан. Но нещата са много зависими, например ако даден модел палто се е изчерпал и съответно няма да имаме ново зареждане от него, няма как да ви предложим промоции от него пак. Единственото нещо, което бихме ви посъветвали е да следите нашите промоции и намаления и да реагирате бързо, защото количествата са бързо изчепаеми. В края на всеки сезон имаме сезонни разпродажби, но често при тях дадени модели палта или вече са изчерпани или липсват размери.

Няма добавени продукти в тази категория.