Дамите и манията по дамските обувки
15.09.2020  //  By:   //  Мода  //  1 comment

модерни дамски обувки

Кога необходимостта от обувки се е превърнала в мания,не се знае.За нас е важно,че тази мания ни носи прекрасни вълнения.Чувствуваме се страхотно, когато избираме новите си дамски обувки. Още по- страхотно се чувствуваме,когато си ги обуваме след това, демонстрирайки безупречния си вкус. Няма нищо по-хубаво от това да имаме обувки за всеки случай или ако пък нямаме-да си купим.А поводи има много и постоянно се появяват.

Stylish Shoes Collection For GirlsЗадължително е присъствието в гардероба ни на удобни ежедневни обувки за работа или разходка сред природата;на обувките за спорт-било във фитнес или на открито;за къде сме без официални дамски обувки,с които можем да отидем на изискана вечеря или прием;ежедневните пантофки за пролетта и чудесните летни сандали-поне по два чифта,ей така,за да сме спокойни;обувките на високи токчета,обезателно няколко различни модела,които обуваме за парти или среща с приятелки-ама всеки път не можем да ходим с едни и същи, разбира се!

Никой не знае колко точно дамски обувки са нужни на една жена.Ако поразпитаме мъжете,кое от нещата,които ги смущава у дамите най-не разбират,може би честият отговор ще бъде: „Не разбирам защо са й нужни толкова много обувки!“ Още преди известни личности,филми и масови реклами да популяризират манията по колекциониране на дамски обувки,жените са се чувствали прекрасно като притежателки на много и различни чифтове.

 

obuvki-damski-chantiДнес да си купуваме обувки е все по-достъпно.Разбира се,не говорим за супер скъпите дизайнерски уникални изделия. Но благодарение на модерната търговия можем да пазаруваме съобразно възможностите си.Разнообразието в модели и цени е огромно и всяка от нас  може да допълва и подновява колекцията си от дамски обувки с удоволствие.

 

 

About the Author :

1 Comment to “Дамите и манията по дамските обувки”
  • Жените верно са болни на тая тема! Какво ти трябва едни ботуши или боти, едни ежедневни обувки и едни летно обувки и ако случайно спортува ( ама малко вероятно ) и едни маратонки!

Leave a reply